REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Jaudinančios akimirkos (Kylie Marcic nuotr.)

Kaip ir kiekviena maža mergaitė, Paige (4 m.) laukė tos dienos, kuomet savo tėvų vestuvėse dalyvaus pasipuošusi princesės suknele.

6

Kaip ir kiekviena maža mergaitė, Paige (4 m.) laukė tos dienos, kuomet savo tėvų vestuvėse dalyvaus pasipuošusi princesės suknele.

REKLAMA

„Mano mamytė ir tėtukas susituoks, o aš barstysiu gėles link altoriaus“, - ji sakydavo visiems, kas tik ją užkalbindavo.

Jacobas Skarrattsas ir Tania Miller kitąmet planavo surengti dideles vestuves, tačiau prieš 2 mėnesius judviejų gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis, kai gydytojai poros dukters smegenyse aptiko citrinos dydžio auglį.

Australijoje, Brisbane su šeima gyvenančiai Paige iškart buvo atlikta sudėtinga auglio pašalinimo operacija, tačiau mažosios tėvams pranešta, jog jų dukrelės išgydyti nepavyks.

Deja, bet ir priemonės – chemoterapija ir gydymas radiacija - kurių ėmėsi medicinos darbuotojai, kad prailgintų mažylės gyvenimą, tik dar labiau pablogino jos būklę.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmąją gydymo dieną, gydytojai Paige smegenų kraujyje aptiko pašalinio skysčio pėdsakus. Tėvai išgirdo be galo skaudžią žinią – jų dukrelei gyventi liko 1-2 savaitės.

REKLAMA

„Gydytojai Paige tėvus nusivedė į kitą kabinetą ir pranešė, kad nieko padaryti daugiau nebeįmanoma. Jie sužinojo, jog Paige gyventi liko savaitė ar dvi. Aš, mama ir Jacobas su Tania pradėjome verkti. Būtent tada juodu pranešė norintys susituokti prieš jų mergaitei iškeliaujant anapylin“, - pasakojo Jacobo sesuo Innez Stonnel.

Norint išpildyti Paige svajonę barstyti gėles vestuvėse, teta Innez padėjo porai Lady Cilento vaikų ligoninėje suorganizuoti vestuves. Po 24 valandų įtempto planavimo ir daug skambučių telefonu, buvo surasta ne tik vestuvinė suknelė, bet ir pagamintas šventinis tortas.

REKLAMA
REKLAMA

„Vestuvėms išleidome tik 660 eurų. Tai buvo pats magiškiausias vakaras“, - sakė ji.

Paige ir jos jaunesnė sesuo Imogen (2 m.) barstė gėles.

Mažąją ligoniukę link altoriaus neįgaliųjų vežimėlyje vežanti medicinos darbuotoja apsirengė Supermeno kostiumą.

Tania prisipažino visuomet svajojusi savo vestuvėse dalyvauti su pasakiškomis suknelėmis pasipuošusiomis dukrelėmis. Moteriai tai buvo be galo svarbu.

„Pagaliau tai įvyko“, - pasakojo šio stebuklingo vakaro akimirkų nepamiršti žadanti mama.

Ypatingą dieną fotoobjektyvu įamžino vietinė fotografė Kylie Marcic.

Paige vis dar kovoja su sunkia liga, o jos tėvai nė akimirkai nesitraukia nuo mergaitės. Norėdami visą likusį laiką praleisti su dukrele, Jacobas ir Tania šiuo metu nedirba, tad Innez internetiniame puslapyje „GoFundMe“ sukūrė anketą, kurioje skatinama aukoti pinigus medicininėms išlaidoms padengti. Kol kas geros valios žmonės šeimai suaukojo jau 29000 eurų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų