REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Pavydas (nuotr. Fotolia.com)

Avinas Sėkmės, profesinio pripažinimo metas. Susitikite su žmonėmis, organizacijų, galinčių paveikti jūsų karjerą, verslo sėkmę, atstovais. Reikalus naudingiau aptarti neoficialioje aplinkoje. Vakare būkite kantresni bendraudami su artimaisiais.

12

Avinas Sėkmės, profesinio pripažinimo metas. Susitikite su žmonėmis, organizacijų, galinčių paveikti jūsų karjerą, verslo sėkmę, atstovais. Reikalus naudingiau aptarti neoficialioje aplinkoje. Vakare būkite kantresni bendraudami su artimaisiais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tauras Atsiskleis tikrieji draugai, suprasite, kuo galima ir toliau pasitikėti. Stebėkite, kaupkite informaciją, susijusią su savo veikla, tai bus naudinga ilgam. Palanku kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti. Vakaras nepalankus bičiuliškiems susibūrimams, rizikingoms pramogoms.

REKLAMA

Dvyniai Lemtingi susitikimai, išgirsti žodžiai, gauti pasiūlymai, patarimai. Imsite daug ką kitaip suprasti, matyti. Niekur nesiveržkite, pajuskite, ką jums diktuoja gyvenimas. Veikti neskubėkite – neišgyvenkite, jei šiandien ko nors nesuspėsite.

Vėžys Įspūdingas metas: galima priimti svarbius sprendimus, susijusius su veikla ir šeima, taip pat gyvenamąja vieta (galbūt suvoksite, kad reikia viską keisti, kraustytis kitur). Palankūs susitarimai su užsieniečiais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Būsite kupini įkvėpimo, geriausių nuojautų, meilės. Tinkamas laikas spręsti finansines problemas, tvarkyti piniginius, nekilnojamojo turto reikalus. Galimi netikėti sėkmingi radiniai.

Mergelė Galite apie save sužinoti itin svarbių, reikalingų dalykų. Geras metas dalykiniams susitikimams ir susitarimams, dokumentams tvarkyti, darbams sisteminti: šviesi galva, džiugi nuotaika. Aplinkiniai noriai su jumis bendraus, stengsis padėti, kartu veikti. Galite įgyti puikių draugų, padėjėjų. Gauti pasiūlymai bus naudingi ilgam.

Svarstyklės Nors ši diena ir visapusiškai šauni, sėkmė lydės tik tuo atveju, jei paisysite šeimos, sutuoktinio nuomonės bei interesų. Laimė ateis per partnerius, sutuoktinį. Būkite kuklesni, kantresni, stenkitės prisiderinti, pirmi nusileisti. Geras laikas tvarkyti reikalus, susijusius su tarnyba.

Skorpionas Džiaugsmo, kūrybinės sėkmės, taip pat meilės, diena. Kad ir ko imsitės, tai suteiks pasitenkinimą, naudą. Daugiau bendraukite su vaikais, jie suvoks jūsų idealus ir juos perims. Tinka tvarkyti vaikų reikalus.

Šaulys Puikus laikas svarbiems darbams atlikti, atsakingiems dokumentams pasirašyti, taip pat savo darbams bei popieriams sisteminti. Įsiklausykite į savo artimųjų pageidavimus.

Ožiaragis Tampate objektyvūs ir teisingi, pats laikas įvertinti geriausias sutuoktinio savybes. Rinkitės ir dalykinius partnerius, aptarinėkite su dabartiniais partneriais veiklos plėtimo perspektyvas. Puikus laikas svarbiems susitikimams su užsieniečiais.

Vandenis Jei šiandien netyčia su kuo nors susipažinsite, tai gali virsti tikra bičiulyste. Paaiškės, kas tikrieji draugai, jie padės teisingai apsispręsti svarbiu klausimu. Jums pavyks įveikti vidinę įtampą, rasti išeitį dalykiniuose, finansiniuose reikaluose.

Žuvys Kantrybė ir toliaregiškumas šiandien lemtingi: verta atsisakyti žvirblio rankoje ir pamąstyti apie padangių tolius. Tai metas, kai pavyksta išvysti esmines tiesas, rasti atsakymus į svarbius klausimus, kompromisą bendraujant su artimaisiais.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų