REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
86
Po stiliaus katastrofos - Melanios Trump netikėtumas (nuotr. SCANPIX)

Melania Trump pastaruoju metu išgyveno toli gražu ne patį ramiausią laikotarpį.

86

Melania Trump pastaruoju metu išgyveno toli gražu ne patį ramiausią laikotarpį.

REKLAMA

JAV prezidento Donaldo Trumpo pirmoji žmona Ivana, reklamuodama savo atsiminimų knygą, juokais pavadino save pirmąja ponia, bet šio titulo tikroji dabartinė savininkė Melania Trump apkaltino ją keliant „savanaudišką triukšmą siekiant dėmesio“.

O kur dar pasaulio nuolat aptarinėjama moters išvaizda. Prieš kelias dienas rašėme apie išties gana nevykusį moters pasirinkimą, kuris pernelyg išryškino jos figūrą. Tačiau panašu, kad išvados padarytos – naujausi net dveji visiškai skirtingi įvaizdžiai situaciją pakeitė iš esmės. Reikia pripažinti, kad Melania pasistengė. Ryški žalia suknelė vieną dieną, santūrus kostiumėlis – kitą.

Apnuogintos rankos, dirželiu pabrėžtas liemuo, vis dar augantis daržas šalia Baltųjų rūmų ir tėvai juose: rodos, kad dabartinė Amerikos pirmoji ponia Melania Trump (Melanija Tramp) kopijuoja savo pirmtakę Michelle Obamą.

REKLAMA
REKLAMA

Per rinkimų kampaniją M.Trump beveik niekada nedėvėjo drabužių be rankovių ir nesisegė diržų, tačiau pastaruoju metu ėmė dažnai tai daryti. Tokį stilių išpopuliarino būtent M.Obama. Melania taip pat dar prižiūri M.Obamos suformuotą daržą ir domisi moterų teisių, kariškių šeimų ir vaikų klausimais, kaip tai darė jos pirmtakė.

Rugsėjo mėnesį JAV pirmoji ponia vadovaus šalies atstovų delegacijai olimpinio pobūdžio žaidynėse sužeistiems kariams „Invictus Games“, kurias organizuoti pradėjo Didžiosios Britanijos princas Haris ir kurias rėmė B.Obamos administracija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų