REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Skalbimo mašinos padės pakeisti jūsų gyvenimą (nuotr. Gamintojo)

Drabužių skalbimas yra pakankamai nuobodus namų ruošos darbas, dėl to tuo rūpintis turėtumėte ne jūs, o jūsų skalbimo mašina. Renkantis naują pagalbininką, turėtumėte pasidaryti pakankamai ilgą sąrašą reikalavimų, ko jūs tikitės. Jūsų gyvenimas keičiasi kiekvieną dieną, dėl to jums reikia tokios skalbimo mašinos, kurios programos palengvintų jūsų kasdienybę.

6

Drabužių skalbimas yra pakankamai nuobodus namų ruošos darbas, dėl to tuo rūpintis turėtumėte ne jūs, o jūsų skalbimo mašina. Renkantis naują pagalbininką, turėtumėte pasidaryti pakankamai ilgą sąrašą reikalavimų, ko jūs tikitės. Jūsų gyvenimas keičiasi kiekvieną dieną, dėl to jums reikia tokios skalbimo mašinos, kurios programos palengvintų jūsų kasdienybę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Reikliausi, kurie nori VISKO iš tiesų tai gali gauti jei jie pasirinks BEKO produktus su ProSmart inverteriniu varikliu, kuris padidina skalbimo mašinos energijos vartojimo efektyvumą iki A+++ (-70%) ir ženkliai sumažina sąskaitas už vandenį bei elektros energiją. Taip pat inverterinio variklio pagalba yra sumažinamas triukšmas – nustatomas būgno sukimosi greitis, kuris atitinka skalbinių kiekį. Pritaikytas būgno sukimosi greitis leidžia drabužiams būgne judėti lengviau ir tyliau.

REKLAMA

Vis dėlto, kas galėjo pagalvoti, kad už reikliausius vartotojus gali būti dar reiklesnių? Jautrūs rankų ir kojų pirštukai, jautri nosytė – mažas žmogutis su labai dideliais poreikiais. Jums bus malonu išgirsti, kad BEKO BabyProtect+ programa apsaugo mažylių drabužėlius nuo bet kokių dulkių ar mikrobų ir užtikrina, kad jie būtų kruopščiai išskalbti ir nekeltų alergijos.

Na, o tiems, kurie vis dar bijo dėti savo mėgstamiausią vilnonį megztinį į skalbimo mašiną turime gerų žinių! BEKO skalbimo mašinos turi WoolMark Handwash Safe Care programą, kuri gali pasirūpinti rankomis skalbiamais vilnoniais gaminiais su derama pagarba. O ką jau ir bekalbėti apie marškinėlius, kuriuos vilkėdami patyrėte daug smagių akimirkų. Dėdami juos į skalbyklę visada jaudinatės. Tačiau skalbiant mašina, kurioje yra įdiegta BEKO AquaWave technologija, nėra dėl ko jaudintis. Specialiai sukurtas būgnas su mentelėmis švelniai judina jūsų skalbinius, tarsi skalaudamas juos bangose, todėl jūsų drabužiai švelniai sukasi būgno viduje.

REKLAMA
REKLAMA

Beje, su suglamžytais drabužiais galite atsisveikinti, BEKO siūlo SteamTherapy technologiją, kuri yra skirta tiems, kurie yra alergiški lyginimui. Su šia technologija raukšlės ant jūsų drabužių bus sumažintos net iki 58 %.

Žmonės mėgstantys susirašyti visus darbus, kuriuos būtina padaryti, moka planuoti savo dieną ir taupyti laiką. BEKO DailyExpress yra kasdienė programa, kuri gali išskalbti maximalų kiekį skalbinių vos per 28 minutes 30 laipsnių temperatūroje. Taigi, vos įdėję skalbinius į prietaisą, išsiimsite švarius ir gaivius skalbinius žaibišku greičiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors skalbimo mašinos puikiai susidoroja su įvairių rūšių drabužių skalbimu, bet kas gi išvalys pačią skalbimo mašiną? DrumClean programa užtikrina, kad jūsų skalbimo mašina būtų tinkamai išvalyta taikant specialų higieninį valymą, po kurio ji dar kartą išskalaujama vandeniu, įkaitintu iki 70 laipsnių temperatūros. Programa veikia tik tada, kai būgnas būna tuščias ir užtikrina, kad skalbimo mašinoje neliktų jokių likučių, nes prietaisui valyti naudojamas karštesnis vanduo ir didesnis būgno sukimosi greitis nei standartinėse programose. Taigi, jūs galite atsipalaiduoti žinodami, kad jūsų skalbimo mašina pati pasirūpins savimi ir bus pasirengusi išskalbti dar vieną glėbį drabužių. Vienu rūpesčiu mažiau!

REKLAMA

Kiekvienas besirenkantis skalbimo mašiną, turėtų atkreipti dėmesį ne tik į jos dizainą ar skalbimo programas, tačiau taip pat ir į kelis svarbiausius faktorius. Vienas iš jų būtų energijos sąnaudų klasė. Svarbu pastebėti, kad vis daugiau žmonių atkreipia dėmesį į tai ne tik dėl sutaupytų pinigų, tačiau dėl to, kad tausoja gamtą. Antras ne ką mažiau svarbus kriterijus yra tai, kokį aukščiausią triukšmo lygi (dB) jūsų naujoji skalbimo mašina pasieks. Su BEKO SilentTech technologija jūsų gyvenamojoje erdvėje vyraus stabili ramybė ir tyla reikalinga atsipalaiduoti bei jaukiai susirangyti priešais televizorių. Veikianti ProSmart inverterinio variklio technologija sumažina skalbimo triukšmą ir tai vyksta dėka specialių amortizatorių, sustiprintos triukšmo izoliacijos skalbimo mašinos viduje, specialiai sukurtos „S“ formos šoninės sienelės konstrukcijos ir algoritmo apsaugančio nuo nesubalansuotos įkrovos skalbimo mašinoje. Dar vienas ne ką menkesnis kriterijus yra apsukų kiekis gręžimo funkcijoje. Svarbu pastebėti, kad didžioji dauguma besinaudojančių skalbimo mašinomis dėl didelio kiekio apsisukimų per minutę baiminasi skalbti plonesnius audinius. Tačiau dėl to nerimauti visai nereikia, automatinės programos pačios parenka apsukų skaičių, kuris yra reikalingas audiniams. Norėdami, kuo geriau išlaikyti skalbiamus drabužius atkreipkite dėmesį į jau anksčiau minėtą AquaWave technologiją ir HiTech kaitinimo elementą, kuris yra padengtas nikelio danga.

REKLAMA

Na ir paskutinis, bet tikrai neblogiausias patarimas, tai yra rinktis skalbimo mašinas, kuriose yra apsauga nuo vandens išsiliejimo, BEKO jums siūlo WaterSafe funkciją, būtent tiems žmonėms, kuriems nebūdinga imtis papildomų saugos priemonių – ypač kalbant apie buities prietaisus. Su WaterSafe funkcija jūs ir toliau galite nekvaršinti galvos dėl galimo nuotėkio ar žalos, kurią gali padaryti ištekėjęs vanduos.

Skalbimo mašina BEKO WMY 81443 STB1

Daugelį aukščiau išvardintų savybių turi 8 kg talpos BEKO skalbimo mašina WMY 81443 STB1. Šioje skalbimo mašinoje yra įmontuotas ProSmart variklis, kurio dėka skalmbino mašina yra efektyvi, patvari ir dirba tyliai. Be šios puikios technologijos ši skalbimo mašina turi dar 16 programų, kurios tikrai palengvins namų ruošą. BabyProtect programa, kurios dėka kūdikių drabužėliuose nelieka nieko, kas galėtų sukelti jūsų kūdikiui bėrimą. WoolMark Handwash Safe Care programa jūsų vilnoniais drabužiais pasirūpins su tinkama pagarba. Aqua wave technologijos būgnas užtikrins švelnų ir efektyvų skalbimą bei džiovinimą. O naudodami Daily Express programą, nestipriai suteptus drabužius išskalbsite vos per pusvalandį. Šioje skalbyklėje taip pat rasite įdiegtą SteamTherapy technologiją, kurios dėka nuo jūsų drabužių bus pašalintos įsisenėjusios drabužių klostės, o lyginimas bus palengvinamas net 58 %.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų