REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar dar pamenate tas medaus mėnesio dienas, kai vienas nuo kito negalėdavote atplėšti rankų? Kiekvieną dieną laukdavote vakaro, kai abu savu noru aistringai mylėsitės.

Ar dar pamenate tas medaus mėnesio dienas, kai vienas nuo kito negalėdavote atplėšti rankų? Kiekvieną dieną laukdavote vakaro, kai abu savu noru aistringai mylėsitės.

REKLAMA

Tiesą sakant, ji to prašydavo dažniau, nei jūs. Kokios vis dėlto nuostabios buvo tos malonumų pritvinkusios naktys.

Vyrams visuomet norisi sekso. Moterys, po ilgai trunkančių santykių ar santuokos, to nori vis mažiau. Tokia ta realybė, ar ne? Reikėtų prie to priprasti, tiesa?

Ne, jūs klystate. Mitas, jog moterys po santuokos ar vaikų gimdymo nebenori sekso. Vyrai ir jų antrosios pusės gali patenkinti vienas kito poreikius, tačiau norint paskatinti žmoną dažniau paišdykauti lovoje, reikėtų išbandyti šias 5 siūlomas veiklas.

1. Paruoškite vakarienę

O, taip. Ar jūsų žmona skundžiasi nuovargiu? Jei atsakymas į šį klausimą – teigiamas, reikia suprasti, jog atėjo laikas padėti mylimajai sumažinti darbo krūvį namuose, ypač tada, kai norisi sekso.

REKLAMA
REKLAMA

Kai moteris yra pailsėjusi ir atsipalaidavusi, ji sugeba duoti daugiau, taip pat ir po antklodėmis.

2. Atlikite masažą

Masažas neturėtų trukti 1,5 valandos ir priminti to, kurį atlieka profesionalai. Jei ji ilsisi ant sofos, galite kelias minutes pamasažuoti jos pėdas, jei ji darbuojasi prie stalo, prisėlinkite ir atpalaiduokite jai pečius.

REKLAMA

Fizinis prisilietimas į organizmą išskirs oksitociną, kuris tikrai atsipirks. Juk atsipalaidavusi žmona – seksuali žmona.

3. Pasikalbėkite su ja

Pasiteiraukite, kaip praėjo jos diena? Kas įdomaus nutiko? Kokios emocijos ją buvo užplūdusios? Kaip sekėsi prižiūrėti vaikus?

Užduodami jai vieną iš šių klausimų ir nuoširdžiai klausydamiesi jos pateikto atsakymo, leisite jai suprasti, kad ji jums vis dar įdomi ir rūpi. Tai, kaip ir fiziniai prisilietimai, išskirs oksitociną – hormoną, kuris moters organizme išsiskiria patiriant orgazmą.

4. Pamirškite telefoną bent vakarui

Jei esate iš tų, kurie visą laiką spokso į mobilųjį telefoną, tai reiškia, jog jūsų ir žmonos ryšys truputį trūkinėja, kartais abu atsiduriate ne ryšio zonoje ir vienas kito negirdite.

REKLAMA
REKLAMA

Ar manote, kad toks ryšys leis mėgautis seksu? Gerai pagalvokite ir darykite išvadas. Bent vakarui pamirškite telefoną ir pamatysite, kaip judu sujungia aistra.

5. Po sekso nepalikite jos vienos

Jei tai nėra jums būdinga, nebūtina po lytinio akto ilgai gulėti apsikabinus. Tiesiog būkite su ja, pasiteiraukite, ar jai ko nors netrūksta.

Domėkitės jos dienos planais, parodykite, kad ji jums rūpi. Juk tai santykiuose svarbiausia, tiesa?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų