REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
Vaikas (nuotr. Fotolia.com)

Spalio 04 horoskopas 12 zodiako ženklų:

12

Spalio 04 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Nebloga diena. Tai meilės metas, bet neskubėkite įsimylėti, priimti atsakingų sprendimų dėl širdies reikalų. Pasaugokite vaikus, nereikėtų jų šiandien barti ir bausti: nebūkite smulkmeniški ir priekabūs. Daugiau laiko skirkite savo artimiesiems.

Tauras

Šiandien vadovaukitės principu: mažiau yra daugiau. Gilinkitės į savo jausmus, poreikius, jie turi būti sąžiningi, švarūs. Nesiimkite nieko atsakingo, tvarkykite tiktai nereikšmingus reikalus. Patausokite savo sveikatą.

Dvyniai

Būsite linkę klausytis kitų nuomonės, pasiduoti aplinkinių įtakai. Pasistenkite suprasti, kas tikrieji jūsų draugai, sąjungininkai, o kas priešai, norintys jums pakenkti. Neskubėkite įsipareigoti, nes ilgam būsite pririšti.

Vėžys

Nors ši diena palankesnė už vakarykštę, problemų sau galite prisidaryti ir dabar. Todėl labiau tausokite save, nesinervinkite, su niekuo nesiaiškinkite santykių. Nepervertinkite savo galimybių, jeigu teks skolintis pinigų arba sugalvosite imti kreditą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nors jus gerbia ir palaiko aplinkiniai, kolegos, įtakingi asmenys, nereikėtų tikėtis naudos iš visų gautų pasiūlymų. Vis dėlto šiandien tinka susitikti darbo reikalais su užsieniečiais ir įtakingais žmonėmis.

REKLAMA

Mergelė

Neatskleiskite savo tikrųjų tikslų, siekių atsitiktiniams asmenims. Tačiau jei viską gerai esate apgalvoję, tinka kreiptis į savo vadovą su pasiūlymais, prašymais, taip pat susitikti su būsimu darbdaviu.

Svarstyklės

Paaiškės, kas tikrieji jūsų draugai, su kuo turėsite daug bendrauti visą mėnesį. Jūsų nuojauta bus aiškiaregiška: teisingai numatysite ateitį, tad jei ko nesinorės imtis, žinokite, kad tas reikalas neduos norimų rezultatų. Šiandien gana tiksliai pajusite, ko jums reikia, kas perspektyvu.

Skorpionas

Dažniau ilsėkitės, nesiimkite neprivalomų darbų, nebendraukite su tais, su kuriais nesinori. Kita vertus, jei šiandien nusivilsite kokiu nors asmeniu, tai ženklas, kad šis žmogus jus nepalankiai veikia ir geriau su juo visai nebendrauti. Daugiau miegokite, ilgiau pasivaikščiokite gryname ore.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiuo metu niekur neskubėkite, niekur nesiveržkite. Pasistenkite būti geranoriški, optimistiškai nusiteikę: būtent šiandien nesąmoningai žmonės ilgam apie jus susidarys vienokią ar kitokią nuomonę.

Ožiaragis

Šiandien jūsų laukia puiki diena - būsite ne tik aktyvūs darbe, tačiau labai maloniai sutikti ir namuose. Mėgaukitės šia diena.

Vandenis

Būkite atsargesni ką nors teigdami, vertindami, atidesni su dokumentais, apdairesni ką nors pirkdami, taip pat vairuodami. Tikrinkite gaunamą informaciją, neskubėkite jos skleisti. Gali išryškėti nepatikimi žmonės jūsų aplinkoje, tai pajusite beveik intuityviai. Svarbiausia - būkite stasrgūs.

Žuvys

Kurkite ateities planus, pasvajokite apie geras permainas, tačiau nereikėtų niekam apie tai prasitarti. Būkite taktiškesni bendraudami, neskubėkite užmegzti naujų pažinčių. Geras laikas nuoširdžiam pokalbiui su savo motina, vaikais, mylimu asmeniu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų