REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
Vyras neteko žmonos ir dukters (nuotr. facebook.com)

Per 15 valandų netekęs žmonos ir ką tik gimusios dukters, jaunas tėtis jaučiasi visiškai sugniuždytas. Jungtinėje Karalystėje gyvenantis Craigas Rentonas negalėjo sulaukti, kada su savo gyvenimo meile Heidi sulauks šeimos pagausėjimo.

Per 15 valandų netekęs žmonos ir ką tik gimusios dukters, jaunas tėtis jaučiasi visiškai sugniuždytas. Jungtinėje Karalystėje gyvenantis Craigas Rentonas negalėjo sulaukti, kada su savo gyvenimo meile Heidi sulauks šeimos pagausėjimo.

REKLAMA

Iki moters mirties likus 5 dienoms, greitai motina tapsianti Heidi netgi surengė linksmą kūdikio sutiktuvių vakarėlį.

Tačiau šių metų rugpjūčio 4 dieną, iki numatytos gimdymo dienos likus tik 8 paroms, besilaukianti Heidi krūtinės srityje pajuto stiprius skausmus. Nieko nelaukęs Craigas ją nuvežė į ligoninę.

Pakeliui į gydymo įstaigą moterį ištiko priepuolis, ji neteko sąmonės. Atvykus greitajai medicinos pagalbai, moterį į savo rankas perėmę medikai ją kuo skubiau nugabeno į Kings Mill ligoninę, kurioje iš visų jėgų stengėsi ją atgaivinti.

Po 10 minučių gydytojams iš palatos išėjus su ašaromis akyse, Craigas suprato, kad tuoj išgirs nemalonias naujienas.

„Vienas medicinos darbuotojas atsisėdo šalia manęs ir pasakė tai, ko, tikriausiai, nepamiršiu visą savo gyvenimą: „Labai apgailestauju, bet jūsų žmona mirė.“ Bet jis tęsė ir paklausė, ar nenorėčiau susipažinti su savo dukrele“, - pasakojo vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Prieš pat Heidi mirtį jai buvo atliktas cezario pjūvis ir taip pasaulį išvydo judviejų dukrelė.

Craigas puikiai pamena akimirką, kai sėdėdamas šalia savo žmonos jis pranešė, kad Heidi tapo mama, pridūrė, kad jis ją visuomet mylėjo ir didžiavosi.

REKLAMA

Vėliau vyrui teko atlikti vieną sunkiausių dalykų savo gyvenime. Jis turėjo paskambinti žmonos tėvams ir pranešti, jog mirė jų dukra, tačiau jie taip pat tapo seneliais.

Neteko ir dukters

Tačiau Craigą ištiko dviguba tragedija. Dukrele vyras pasidžiaugti galėjo tik 15 valandų, nes naujagimė netikėtai paliko šį pasaulį.

Atlikti tyrimai parodė, jog mažylei, pablogėjus motinos sveikatai, trūko deguonies ir ji tikrai nebūtų išgyvenusi daugiau nei kelių valandų.

„Net 3 valandas jai buvo prijungtas deguonis, tačiau man teko priimti širdį veriantį sprendimą jį atjungti.

REKLAMA
REKLAMA

Mažylė mirė mano rankose. Nors ją pažinojau tik 15 valandų, per tą laiką labai ją pamilau“, - pasakojo vyras. „Ji ir Heidi buvo ir bus mano gyvenimo meilės.“

Craigas, žinodamas, kad tai yra jo žmonai pats gražiausias vardas, dukrelę pavadino Isabella.

Vis dar neaišku, dėl ko iš šio pasaulio iškeliavo Heidi, tačiau manoma, jog jos mirtis buvo natūrali.

„Man svarbiausiu dalyku gyvenime yra žinojimas, jog per pastaruosius 9 mūsų kartu praleistus metus nebuvo nei dienos, kuomet nepasakyčiau Heidi, kaip ją mylėjau ir kokia graži ji buvo.

Su žmona pragyvenome išties smagius ir laimingus metus. Ji buvo nuostabi, linksma, graži ir rūpestinga moteris, kuri žinojo, kaip reikia mėgautis gyvenimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Mėgavomės draugų ir šeimos narių draugija. Turiu pakankamai prisiminimų, kurie neišnyks visą likusį gyvenimą. Tęsiu tai, ką pradėjo Heidi ir priversiu ją manimi didžiuotis.

Nors tai skamba kiek šališkai, tačiau ji man padovanojo gražiausią kada nors matytą mažą mergaitę Isabellą. Nors jos laikas šioje žemėje buvo trumpas, labai ją mylėjau ir niekada jos nepamiršiu“, - socialiniame tinkle rašė vyras.

Įamžindamas žmonos, dirbusios Notingamo universitetinėje ligoninėje, ir dukters atminimą, Craigas renka aukas Notingamo ligoninės labdaros organizacijai.

Jis jau surinko daugiau nei 12 tūkst. eurų, už kuriuos bus įsigytas naujas magnetinio rezonanso tyrimų aparatas. Vyras tikisi, kad pasidalinęs savo išgyvenimais, jis paskatins kitus žmones aukoti šiam išties kilniam tikslui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų