REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Parul Chauhan ir Sara Khan (nuotr. Instagram)

Lietuvoje pamažu meksikietiškus serialus savo populiarumu pradėjo lenkti indiškos melodramos. TV3 televizijoje ir TV3 Play žiūrovus linksminusios „Mažoji nuotaka“ ir „Pažadėtoji“ žvaigždės daugeliui tapo artimos ir mielos širdžiai.

33

Lietuvoje pamažu meksikietiškus serialus savo populiarumu pradėjo lenkti indiškos melodramos. TV3 televizijoje ir TV3 Play žiūrovus linksminusios „Mažoji nuotaka“ ir „Pažadėtoji“ žvaigždės daugeliui tapo artimos ir mielos širdžiai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Neįtikėtinas gamtos grožis, muzika, šokiai, herojų emocijos, drabužiai ir aksesuarai – visa tai užburianti indų kultūra...

REKLAMA

„Mažoji nuotaka“ žvaigždės

„Mažoji nuotaka“ – visus populiarumo rekordus Indijoje sumušęs serialas, rodytas net Amerikoje ir Kanadoje. Neabejotinai daugiausiai žiūrovų simpatijų susilaukia pagrindinės šio serialo aktorės: Sara Khan, kuri atlieka Sadnos vaidmenį ir Parul Chauhan, kuriai atiteko Ragnės personažas.

Ar kada pagalvojote, kaip šios herojės atrodo realiame gyvenime? Be ryškaus grimo, indiškos atributikos, papuošalų ir drabužių... Pasirodo serialo žvaigždės realiame gyvenime visiškai paprastos merginos, kurios savo socialiniuose tinkluose ne tik aktyviai dalinasi savo darbo užkulisiais, bet ir bendrauja su gerbėjais.

REKLAMA
REKLAMA

Parul Chauhan – Ragnė

28-erių aktorė Indijoje žinoma ir kaip sėkmingas modelis. Tiesa, už populiarumą Parul turi dėkoti serialui „Mažoji nuotaka“. Debiutavusi šioje televizinėje dramoje ji sulaukė begalės karjeros pasiūlymų.

2009-aisiais ji buvo nominuota Indijos televizijos apdovanojimuose už Ragnės vaidmenį.

Mergina dalyvavo „Sony“ televizijos šokių projekte „Jhalak Dikhhla Jaa“ su choreografu Deepaku.

Po sėkmingai besiklostančios aktorės karjeros pradžios Parul buvo pakviesta dalyvauti realybės šou „Perfect Bride“. Čia mergina sutiko ir savo širdies draugą, aktorių Yashdeepą Nainą. Kalbama, kad pora apie savo santykius yra linkusi kalbėti atvirai ir jau planuoja savo vestuves.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sara Khan – Sadna

24-erių aktorės grožį pastebėjo ne tik šio serialo kūrėjai. S. Khan – žinomas indų modelis bei tituluota gražuolė, kuri 2007-aisiais pelnė „Miss Bhopal“ apdovanojimą.

Visgi tikrojo populiarumo banga merginą užgriuvo vos tik pasirodė pirmosios „Mažosios nuotakos“ serijos 2007-aisiais. Tai buvo jos televizinis debiutas, po kurio pasipylė prašymai filmuotis ne tik indiškuose serialuose, bet ir didelio biudžeto kino filmuose.

Šlovės spindulių apsupta Sara buvo pakviesta filmuotis indų realybės šou „Bigg Boss 4“, kuriame sutiko aktorių Alį Merchantą. Pora 2010-aisiais atšoko islamiškas vestuves, tačiau po poros mėnesių išsiskyrė. Kalbama, kad už poros tuoktuves buvo paklota 5 mln. indiškų rupijų (66 436 eurų).

REKLAMA

Visgi šou transliavusi televizija neigė šiuos gandus ir teigė, kad santuoka buvo asmeninis poros noras.

Po fiasko tapusių vestuvių Sara ne viename interviu minėjo, kad tai buvo tikras košmaras. Tuo tarpu jos buvęs vyras taip pat negailėjo aštrių žodžių – savo vestuves su S. Khan pavadino didžiausia klaida savo gyvenime.

„Pažadėtoji“ serialo žvaigždės

Šiuo metu dėl šio serialo galvas pametę tūkstančiai lietuvių. Tačiau ar bent įsivaizduojate, kaip serialo „Pažadėtoji“ žvaigždės atrodo realybėje? Veikiausiai jų net neatpažintumėte.

REKLAMA

Žiūrovus labiausiai žavi aktorė Avika Agor.

Radžastanas – didžiausia Indijos valstija šalies šiaurėje, prie pat Pakistano. Čia gyvenanti maža mergaitė Anandi dar nežino, kokios griežtos gali būti jos regiono tradicijos.

Aštuonmetė linksmuolė kaip ir visi kiti vaikai svajoja tik apie žaidimus ir skanumynus, tiesa, jai visai neblogai sekasi ir mokykloje. Mokytoja didžiuojasi mergaitės sumanumu ir išradingumu. Deja, greitai nerūpestingas Anandi gyvenimas baigsis.

Jos tėvai sulaukia svečių, kurie siūlo santuoką su panašaus amžiaus Džagdišu. Ilgamečių tradicijų verčiama mergaitė turi tekėti. Iš pradžių ją džiugina nauja vestuvinė suknelė, dėmesys, būsimos vaišės – vestuvės Anandi atrodo kaip smagus žaidimas, tačiau netrukus ji supranta, kad turės atsiskirti nuo mylimos mamos ir tėčio ir iškeliauti pas visiškai nepažįstamus žmones.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tokio jauno amžiaus mergaitė turės prisiimti naujus vaidmenis – žmonos, mylimosios, marčios.

Serialas yra pelnęs daug apdovanojimų Indijoje, rodytas daugiau nei dešimtyje užsienio šalių ir sulaukęs pagyrimų už itin jautriai ir tiksliai perteiktą žiaurią Indijos tikrovę – kai vaikai, verčiami tradicijų, įstumiami į suplanuotas santuokas, kurios visiems laikams sugadina gyvenimą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų