REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Justinas Jankevičius (Karolio Bakūno nuotr.) (nuotr. tv3.lt)

Televizijos laidų vedėjo ir humoristo Justino Jankevičiaus pristatinėti nebereikia – vieną populiariausių ir talentingiausių šalies TV veidų gatvėje atpažįsta kiekvienas.

26

Televizijos laidų vedėjo ir humoristo Justino Jankevičiaus pristatinėti nebereikia – vieną populiariausių ir talentingiausių šalies TV veidų gatvėje atpažįsta kiekvienas.

REKLAMA

Dažnai apie savo asmeninį gyvenimą nedaugžodžiaujantis vyras pirmą kartą sutiko duoti itin atvirą interviu TV3 gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“. Vyras papasakojo apie darbą striptizo klube, dėl televizijos atsikratytus kilogramus ir jau daugiau nei metus šalia jo esančią mylimąją, tituluotą gražuolę Gretą Mikalauskytę.

Naujasis gyvenimo būdo laidos „Raudonas kilimas“ sezonas – dar labiau intriguojantis. Žiūrovai ir toliau kiekvieną sekmadienį išgirs atvirus pokalbius su ryškiausiomis asmenybėmis bei jų neeilinius ir dar niekur negirdėtus pasakojimus.

Šiandienos laidoje jos kūrėja ir vedėja Vaida Skaisgirė kalbėjosi su vienu ryškiausių Lietuvos pramogų pasaulio vyrų – J. Jankevičiumi. Garsusis komikas pasakojo, kad jo kelias iki dabartinių karjeros aukštumų buvo sunkus ir pilnas ieškojimų, jis išbandė ne vieną profesiją – dirbo bare, viešbučio restorane bei skambučių centre, o vėliau net dirbo administratoriumi striptizo klube.

REKLAMA
REKLAMA

„Man visą laiką labai patiko prajuokinti žmones. Kiek aš save prisimenu, aš visą laiką jausdavau didžiausią malonumą tada, kai man pavykdavo ką nors prajuokinti“, – apie savo tikrąjį pašaukimą pasakojo laidų vedėjas.

REKLAMA

Puikios, sportiškos išvaizdos J. Jankevičius papasakos, kad darbas televizijoje visuomet buvo jo svajonė ir būtent tai tada dar visai jauną ir „žalią“ televizijoje Justiną paskatino atsikratyti daugiau nei 40 kg. „Svėriau beveik 120 kilogramų, bet tada numečiau iki 79 kg ir įgavau formą, kokios neturėjau nuo kokių 17 metų. Kad ir kaip ten bebūtų, tavo išvaizda yra tavo darbo įrankis“, – pasakos J. Jankevičius.

„Ji daro labai didelę auką draugaudama su manimi, aš jai dėl to labai dėkingas“, – pasakos J. Jankevičius.

Kaip karjeros aukštumų pasiekė dabar vienas žymiausių šalies televizijos veidų? Kaip atrodė J. Jankevičiaus pažintis su jo širdį užkariavusia G. Mikalauskyte? Apie visa tai ir daugiau – jau šiandien 18 val. gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“.

Antrajame gyvenimo būdo laidos „Raudonas kilimas“ sezone – dar daugiau atvirų ir nuoširdžių pokalbių su ryškiausiomis Lietuvos ir užsienio asmenybėmis. Laidos komandos taikiklyje – išskirtinės, žinomos ir įdomios asmenybės, kurios turi ką papasakoti.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų