REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
Gerda Žemaitė (Naurimo Zavecko nuotraukos) (nuotr. Organizatorių)

„TV pagalbos“ žvaigždė ir laidų vedėja Gerda Žemaitė kartu su seserimi Kristina virtuvėje varžysis dėl mamos Aldos palankumo. TV3 kulinarinė laida „Virtuvės istorijos“ tęsia azartiškas ir nuotaikingas šeimos narių kulinarines kovas.

45

„TV pagalbos“ žvaigždė ir laidų vedėja Gerda Žemaitė kartu su seserimi Kristina virtuvėje varžysis dėl mamos Aldos palankumo. TV3 kulinarinė laida „Virtuvės istorijos“ tęsia azartiškas ir nuotaikingas šeimos narių kulinarines kovas.

REKLAMA

Jau rytoj, šeštadienį, televizijos žiūrovai turės galimybę išvysti ne tik daugybę naudingų maisto gaminimo patarimų bei gardžiausių receptų, bet ir pamatys dar vieną šeštojo „Virtuvės istorijų“ sezono kulinarinę kovą.

Laidoje „Virtuvės istorijos“ su savo šeima šį kartą lankysis televizijos žiūrovų numylėtinė G. Žemaitė, kuri žiūrovams prisipažins, kad maisto gamyba nėra jos mėgstama veikla.

„Aš šiaip nesu labai mėgėja gaminti, anksčiau apskritai negamindavau, nesu labai gera kulinarė. O dabar kartais tenka, ir noras atsiranda. Man patinka savaitgalį, kai niekur nereikia skubėti, atsikelti ir sugalvoti kažką paruošti“, – laidoje pasakos žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau firminis G. Žemaitės patiekalas gali ir nustebinti – geriausiai žvaigždei gaminti sekasi lietuviškos virtuvės patiekalą. „Man geriausiai pavyksta būtent vėdarai, išmokau iš mamos!“ – šypsodamasi sakys G. Žemaitė.

REKLAMA

Tiesa, puikią figūrą demonstruojanti laidų vedėja tikins, kad riebius lietuviškus patiekalus siekiant išsaugoti figūrą tenka riboti.

„Retai leidžiu sau pasilepinti cepelinais arba vėdarais. Tenka ir pasportuoti, valgyti ne du cepelinus, kiek norėtųsi, bet vieną“, – laidos žiūrovams sakys G. Žemaitė.

Neseniai už prodiuserio Andriaus Žemaičio ištekėjusi moteris pasidalins ir judviejų bendro gyvenimo detalėmis. G. Žemaitė atskleis, kad namuose dažniausiai gamina vyras: „Dažnai sulaukiu ir kavos į lovą. Jam gaminti patinka labiau, nei man.“

REKLAMA
REKLAMA

Padedama grilio meistro Mindaugo Kalvaičio G. Žemaitė mamai gamins grilyje keptus agurkus su mėsa, o jos sesuo Kristina kartu su šefe Ilona Juciūte keps įdarytą baklažaną.

Šeštą sezoną skaičiuojanti laida „Virtuvės istorijos“ į eterį grįžo gerokai atsinaujinusi. Nuo šiol joje vyksta azartiškos ir nuotaikingos žinomų šalies šeimų kovos. Laidos studijoje pagrindinio laidos herojaus šeimos nariai rungiasi vienas su kitu ir padedami šefės Ilonos Juciūtės ruošia skaniausius patiekalus, o galiausiai atvykęs laidos herojus turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą. Kas gamina geriau – mama ar žmona, dukra ar sūnus, TV3 žiūrovai sužinos kiekvieną šeštadienį laidoje „Virtuvės istorijos“.

Linksmą ir nuotaikingą G. Žemaitės, jos sesers Kristinos ir mamos Aldos interviu, daugybę naudingų maisto gaminimo patarimų žiūrovai išvys jau rytoj, šeštadienį, 9 val. atsinaujinusioje kulinarinėje laidoje „Virtuvės istorijos“.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais 9 val. per TV3!

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų