REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)
33

Rugsėjo 29 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Tikėtini su komercija, tiekimu, nekilnojamuoju turtu susiję susitikimai, sandoriai. Jeigu jums reikia ginti turtinius interesus, pasyvumas ir altruizmas nepadės. Ieškokite rimto sprendimo. Gerai viską išanalizuokite, pasiderėkite.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nusimato netikėtumai. Tikriausiai teks narplioti tiek asmeninio gyvenimo, tiek darbo reikalų painiavą. Tačiau galbūt gausite žinią, kuri išvaduos nuo dviprasmiškumo. Neplanuotai galite leistis į kelionę.

REKLAMA

Dvyniai

Tikėtina, kad mesite iššūkį blaiviam protui. Galite leistis į lengvabūdišką avantiūrą. Galbūt kitaip pakreipsite įvykių vagą. Kaip bebūtų, aplinkiniams savo veiksmais sukelsite daug nerimo.

Vėžys

Norėsis pabėgti nuo visų problemų ir pasinerti į malonumų jūrą. Atsinaujinantis jūsų įvaizdis gerai nuteiks aplinkinius. Gali nustebinti pažįstamo asmens poelgis. Galbūt prasiverš jausmai ar ketinimai, apie kuriuos nė nenumanėte.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galimos naujienos, susijusios su darbu, nuosavybe. Turbūt labiau parūps šeimos narių, naminių gyvūnų sveikata, higiena. Intriga, užsimezgusi tvarkant dalykinius reikalus, gali virsti audringu romanu.

Mergelė

Jūsų konkurentai stebi, kada suklysite, pasiduosite provokacijai. Stenkitės laikytis įstatymų. Nevertėtų aiškintis ir tarpusavio santykių. Komplimentas gali būti suprastas kaip meilės prisipažinimas, o neatsargi replika kaip įžeidimas.

Svarstyklės

Diena nebus itin palanki. Dėl kažkokio savo ar aplinkinių poelgio pasijusite nekaip. Nesigraužkite, visada galima rasti išeitį. Ramybės nežada ir prieštaringi meilės reikalai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Kalbos suksis apie keliones, konferencijas, studijas, egzaminus. Vakare į galvą gali šauti netikėtas sumanymas, arba sužinosite intriguojamą naujieną. Regis, ilgai vakarosite prie interneto tarsi būtumėte prilipę ir praradę laiko nuovoką.

Šaulys

Diena pareikalaus apsukrumo ir šiokio tokio demagogijos meno. Galbūt teks bylinėtis ar ką nors dalintis, derėtis. Nepatingėkite pademonstruoti savo sugebėjimų, antraip kils pavojus būti išstumtiems iš užimamų pozicijų.

Ožiaragis

Pasinaudokite palankia proga, jeigu norite keisti darbą, užmegzti draugystę, partnerystę, įsijungti į visuomeninį - politinį judėjimą. Iš ankstesnių ryšių galite turėti netikėtos naudos. Nelikite abejingi mylimo žmogaus, vaikų poreikiams.

REKLAMA

Vandenis

Jeigu darbuositės planingai, bet tausodami save, su ilgesnėmis poilsio pertraukėlėmis, tuomet ir nuveiksite nemažai, ir gerai jausitės. Tačiau persidirbimo ir stresų atveju vakare gali staiga pašlyti sveikata.

Žuvys

Šiandien kažkas vis mėgins išmušti jus iš pusiausvyros, paskatinti neatsakingam poelgiui. Tikriausiai būsite nusiteikę bet kokia kaina apginti savo interesus bei požiūrį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų