REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
65
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)
65

Rugsėjo 28 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Palanku spręsti finansines, socialines problemas, tvarkyti svarbius verslo reikalus, pasirašyti sandorius. Susitikimai, pokalbiai ir veiksmai naudingi, o įgyta patirtis vertinga. Puiki proga pirkti dovanas ir jas teikti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Atsitiktinumas atneš laimę. Tad būkite dėmesingi dalykams, kuriuos išgirsite, sužinosite, pajusite, suprasite, – jūsų gyvenimas gali pakrypti naudinga linkme. Tai puiki proga pokalbiams apie meilę, šeimą su partneriu.

REKLAMA

Dvyniai

Reikalai, kuriuos dabar tvarkote, neduos greitų vaisių, bet pasiekimai bus ilgalaikiai. Atsakingus susitikimus prasminga atidėti rytdienai, savaitgaliui. Pasistenkite pirmiausia būti geri saviems, o ne svetimiems.

Vėžys

Aplinkiniai jums simpatizuos, reikš pagarbų dėmesį, tai gera proga svarbiam pokalbiui su žmogumi, nuo kurio priklauso jūsų ateitis, pripažinimas, pinigai. Pasiteisins apgalvotos avantiūros. Laukia džiugios permainos, sėkmė ir tvarkant reikalus, ir jausmų srityje, malonios vaikų staigmenos.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Problemų daugoka ir nesistenkite šiuo metu visko aprėpti. Neskubinkite įvykių, savo rūpesčius atidėkite neribotam laikui. Vakare kvieskitės svečių: senų draugų vizitas taps džiugiu ir naudingu įvykiu šeimos gyvenime.

Mergelė

Priimkite gautus pasiūlymus bendradarbiauti ir neatsisakykite paviešėti, tai sėkmingas laikas pasirodyti visuomenėje, priimti svečius. Sutuoktinio nuoširdumas ir aplinkinių dėmesys suteiks naujų jėgų, optimizmo.

Svarstyklės

Nepraleiskite atsiveriančių gerų progų. Pamirškite savo nerimą, negeras nuojautas ir kasdienius rūpesčius. Labiau pasitikėkite žmogumi, kurį mylite. Tinka apgalvotai rizikuoti tvarkant piniginius, turto reikalus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Palankus metas, tinkamas kelionėms, susitikimams su užsieniečiais, bendrauti su įtakingais asmenimis. Jūsų įtaka aplinkiniams bus akivaizdi: jus pastebės svarbūs, įtakingi asmenys.

Šaulys

Nors pakaks šeiminių rūpesčių, norėsis ramybės, prisiverskite užsiimti svarbių dalykinių reikalų tvarkymu. Mokėkite naudotis palankiomis veiklai aplinkybėmis.

Ožiaragis

Seksis viskas, kuo užsiimsite, gerai jausitės visur, kur atsidursite, džiaugsmo suteiks ir geros naujienos, vertingi pasiūlymai. Tai metas, kai netikėtai gali pasikeisti ir jūsų jausmai, – draugystė gali virsti meile, o buvę romantiški santykiai gali tapti bičiuliški.

REKLAMA

Vandenis

Tai nepaprastų sutikimų, subtilių pokalbių, romantiškų fantazijų metas. Aktyviai veiklai netinkamas laikas: šiandien labiau reikia poilsio ir ramybės, kad galėtumėte atsipalaiduoti: užsimiršus kils puikių idėjų, atsiras pilnatvės pojūtis.

Žuvys

Būkite atidesni savo pojūčiams, poreikiams ir aplinkinių patarimams, tai padės išvysti neatrastąją savo asmenybės dalį. Jūsų laukia ne viena pergalė, ne viena džiugi akimirka, tiesa, jei bendraujant pakaks tolerancijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų