REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
„Power Hit Radio“ vedėjai įsiamžino fatališkoje fotosesijoje (nuotr. Imanto Boiko) (nuotr. Organizatorių)

Šokių muzikos radijo stotis „Power Hit Radio“ rudenį pasitinka kaip reikiant atsinaujinusi – prie charizmatiškos kompanijos prisijungė net du naujokai. Šia proga radijo laidų vedėjai įsiamžino unikalioje fotosesijoje, kur kiekvienas išbandė sau nebūdingą įvaizdį.

17

Šokių muzikos radijo stotis „Power Hit Radio“ rudenį pasitinka kaip reikiant atsinaujinusi – prie charizmatiškos kompanijos prisijungė net du naujokai. Šia proga radijo laidų vedėjai įsiamžino unikalioje fotosesijoje, kur kiekvienas išbandė sau nebūdingą įvaizdį.

REKLAMA

PWR senbuviai Raminta Vyšniauskaitė-Vasiliauskienė, Aleksas Pozemkauskas ir Vaidas Leliuga, kartu su neseniai prijungusiais vedėjais – Kamile Tumelyte ir Edgaru Kožuchovskiu – fotosesijoje turėjo progą pabūti svetimame kailyje. Pavyzdžiui, trumpaplaukė Raminta pamatė, kaip atrodo su liemenį siekiančia plaukų kasa.

„Nesu pratusi prie ilgų plaukų, tiesą sakant, niekada gyvenime neturėjau ilgesnės nei pečius siekiančios šukuosenos, todėl buvo tikrai neįprasta. Aš supratau, kaip sunku merginoms prižiūrėti ilgus plaukus. Ir ne tik prižiūrėti, bet ir su jais gyventi. Juk jie visur kliūna!“, – juokiasi laidų vedėja.

Per ilgą karjerą radijuje Ramintai skirtingose fotosesijose teko išbandyti daug įvaizdžių, daryti tai, ko realybėje niekada nedrįstų. Šis kartas – taip pat unikalus. Aktyviai gyvenanti ir laisvą stilių mėgstanti vedėja šį kartą tapo seksualia ir fatališka dama. Visgi įsijausti į tokį įvaizdį Ramintai nebuvo lengva.

REKLAMA
REKLAMA

„Nesu seksualių drabužėlių mėgėja ir tokių vargiai galima rasti mano spintoje. Jei noriu pakoketuoti savo apranga – renkuosi vieną detalę, kuri gali būti kiek atviresnė, – tik tv3.lt naujienų ir pramogų portalui išduoda Raminta, tačiau iš karto pabrėžia mėgstanti avantiūras.

REKLAMA

„Man labai patinka išbandyti naujus dalykus. Nusikirpti plaukus ar persidažyti juos tamsiai būtų drastiška, bet nedidelė, papildoma detalė gali pakeisti visą įvaizdį. Dabar net galvoju, gal apsišarvuoti kantrybe ir plaukus užsiauginti?“, – svarsto laidų vedėja.

Jai paantrina ir visai neseniai prie ryškaus ir žaismingo kolektyvo prisijungęs Edgaras. Vaikinas jau spėjo pasižymėti savo unikaliais išbandymais, kuriuos visi gali stebėti „Power Hit Radio“ feisbuke. Vos pradėjęs dirbti Edgaras ryžosi prieš kameras nusidepiliuoti krūtinę, o vaizdo įrašas tapo tikra sensacija. Išskirtinėje fotosesijoje Edgaras taip pat išbandė sau neįprastą įvaizdį.

REKLAMA
REKLAMA

„Nenešioju nei odinių striukių, nei skrybėlių, nei tokių akinių nuo saulės. Labai jau toks mačo jaučiausi“, – juokiasi vaikinas.

Pasidalinęs fotosesijos akimirkomis savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje, vaikinas sulaukė daugybės komplimentų ir siūlymų įsigyti skrybėlaitę. Visgi Edgaras juokiasi, kad nežada puoštis fotosesijos atributu.

„Toks visą laiką tikrai negalėčiau būti, per daug nenatūraliai jausčiausi. Tad nors ir gavau komplimentų, bet skrybėlės nepirksiu. Vis tiek žiemą per šalta būtų“, – juokiasi vaikinas.

Fotosesijos įvaizdį kūręs dvynukių Živilės ir Dovilės Kurauskaičių duetas „TWINS“ džiaugiasi, kad PWR veidams ir balsams pavyko sukurti naujus įvaizdžius, kurių jie, galbūt, niekada nebūtų išbandę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Esminė fotosesijos mintis – atskleisti 5 skirtingus personažus, kurie skiriasi, bet kartu ir dera tarpusavyje. Norėjosi šiek tiek fatališko, valiūkiško ir intriguojančio įvaizdžio. Manau, kad mums pavyko tai sukurti“, - sako stilistės

„TWINS“ merginos norėjo išryškinti sportinį stilių mėgstančių Ramintos ir Kamilės moteriškumą, o vaikinai, kaip tikri džentelmenai, puikiai joms asistavo prisiderindami prie jų įvaizdžio. Nuotraukose išvysite, kad žinomi „Power Hit Radio“ laidų vedėjai – tikrai neatpažįstami.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų