REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)
34

Rugsėjo 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Šiandien toliau spręsite senas problemas. Galbūt sulauksite pasiūlymų dėl bendradarbiavimo, interviu. Tiktų tvarkyti verslo, turto, reklamos, komercinius reikalus.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Galite sulaukti įvairių pasiūlymų, vertingos informacijos, tad neatsisakykite pabendrauti net su tais, kurie jums nelabai patinka. Nepraleiskite progos ko nors naujo išmokti, sužinoti. Tai išeis į naudą.

REKLAMA

Dvyniai

Šiandien tiktų atsidėti namų reikalams. Regis, jums reikia atokvėpio nuo svetimų problemų ir darbo kitų labui. Rūpestingai suplanuokite savo išlaidas ir pajamas. Pirmenybę teikite pirkiniams, be kurių negalite apsieiti.

Vėžys

Džiaugsmo suteiks malonus flirtas, romantiškas nuotykis arba gera žinia. Puiku, jei nepagailėsite širdies šilumos vaikams, mylimiesiems. Tik neikite ten, kur tyko pagunda išleisti visus pinigus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Tinkama diena įprastam dalykiniam bruzdesiui, o labiausiai - tiesiog ramiam ir kruopščiam darbui. Galima pasirūpinti ir kitkuo: pagerinti savo įvaizdį ir išvaizdą. Negailėkite komplimentų ir švelnių žodžių artimiesiems.

Mergelė

Jums pasisekė, jei nereikia dirbti ir galite pasilepinti poilsiu, tačiau tikriausiai jaučiate, kad jau pakvimpa rimtesniu darbu, rūpesčiais. Galimi produktyvūs dalykiniai susitikimai, derybos.

Svarstyklės

Šiandien verta pasitikėti savo įžvalga. Svarbiomis gali tapti finansinės problemos. Galbūt prispaus kreditoriai arba kažkuo teks dalintis su kitais. Kita vertus, jums gali pavykti atgauti skolą arba naudingai pasiskolinti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Būsite nusiteikę filosofuoti apie gyvenimo prasmę, politikuoti, postringauti. Galimas netikėtas pasiūlymas, kurį vertėtų apsvarstyti. Meilės reikalai nepateisins vilčių, jei iniciatyvos ir dėmesio laukiate tik iš kitos pusės, o patys elgiatės pasyviai.

Šaulys

Tikriausiai ieškosite geresnių kūrybos ir darbo formų, metodų, bendrausite su specialistais, galinčiais pakonsultuoti. Jei susidursite su kliūtimis, nenuleiskite rankų: sunkumus įmanoma įveikti, tereikia daugiau valios bei pasitikėjimo savimi.

REKLAMA

Ožiaragis

Palanku planuoti ateitį ir vertėtų gerai atsirinkti, su kuo jums pakeliui. Kitų parama bus labai svarbi, siekiant įgyvendinti didžiuosius norus. Jūsų širdį gali užlieti ypatingi jausmai pažįstamam žmogui.

Vandenis

Šiandien palankiau ne patiems reikšti savo mintis, norus, tačiau stebėti, žiūrėti, ką daro, sako, veikia kiti. Neblogas metas intymiam meilės pasimatymui, meninei kūrybai, meditacijoms.

Žuvys

Rimtų reikalų imtis nesinorės, mieliau plauktumėte pasroviui. Tačiau tikrai nebūsite linkę atsisakyti nuotykių ir romantikos. Gali būti, kad įvyks kažkas jaudinamo ir malonaus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų