REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Moteris plaukus šviesino peroksidu (nuotr. asm. archyvo)

Mama kreipėsi į populiarios laidos „Body Fixers“ komandą, kad šie išgelbėtų 3 kartus per dieną plaukus šviesinančios moters plaukus.

4

Mama kreipėsi į populiarios laidos „Body Fixers“ komandą, kad šie išgelbėtų 3 kartus per dieną plaukus šviesinančios moters plaukus.

REKLAMA

Škotijoje gyvenanti Caitlin prisipažino esanti priklausoma nuo plaukų šviesinimo peroksidu. Per savaitę ši moteris, kad atrodytų taip, kaip nori, įvairiems produktams išleidžia beveik 60 eurų.

Caitlin pasakojo, kad chemikalais plaukus tepti pradėjo prieš 6 metus ir buvo pamišusi dėl noro atrodyti kaip tikra blondinė.

„Buvo laikotarpis, kai plaukus šviesinau 3 kartus per dieną. Mano dienotvarkė atrodė taip: valgyti, nusišviesinti plaukus, išskalauti, pakartoti. Negaliu daugiau sau to leisti“, - sakė ji.

Ji maldavo profesionalių plaukų stilistų padėti jai. Nusiėmusi kepurę, o kartu ir didžiąją dalį plaukų sruogų, Caitlin paaiškino:

REKLAMA
REKLAMA

„Mano plaukai tapo tokie pažeisti, kad juos šukuojant iškrenta kuokštai. Plaukai primena susimaišiusius šiaudus ir cukraus vatą. Atrodau kaip baidyklė. Bijau, kad vieną dieną paprasčiausiai nenuplikčiau. Kartu su mano plaukais miršta ir mano pasitikėjimas savimi.“

REKLAMA

Grožio specialistė April DeAustin nustebo pamačiusi Caitlin plaukus, o Danielis Grangeris pridūrė, kad kai kuriose vietose plaukai tiesiog persišviečia.

„Nebenoriu būti blondinė. Tai reikalauja per daug priežiūros. Esu mama, tad noriu, kad mano išorė tai bent kiek atspindėtų. Mieste jaučiuosi nejaukiai, nepasitikiu savimi, bijau išeiti iš namų į parduotuvę. Tai tikras košmaras“, - pridūrė Caitlin.

Pirštais kedendamas moters plaukus, Danielis Grangeris sakė: „Plaukai primena vilną. Jie tikrai per daug nudeginti ir dėl to kalta esi pati.“

REKLAMA
REKLAMA

Moteris, paklausta, kokios šukuosenos norėtų, teigė, kad jai patiktų ilgi, rudi plaukai, bet reikia stebuklo, kad grožio specialistų komandą tai įgyvendintų.

Prieš atskleidžiant rezultatus, Danielis prisipažino, kad Caitlin situacija buvo viena sunkiausių.

„Tikiuosi, kad tau patiks tai, ką pamatysi“, - pridūrė jis. „Kadangi vienoje pusėje jie buvo labai pažeisti, plaukus turėjau nuskusti, o kitoje pusėje prisegiau kelias papildomas sruogas.“

Pamačiusi save veidrodyje, su ašaromis akyse ir negalėdama nuslėpti susijaudinimo Caitlyn tik pridūrė: „O, Dieve. Net nežinau, ką ir pasakyti. Tai kiek kitokia šukuosena, bet man ji patinka. Man ji be galo patinka.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų