REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Pasimatymas (nuotr. Fotolia.com)

Sekmadienis, kuris taps išskirtiniu šiems zodiako ženklams

Rugsėjo 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

17

Rugsėjo 24 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Viskas puiku. Verta suskubti sutvarkyti kuo daugiau svarbių reikalų. Jūsų asmenybės jėga bus lemtinga. Tik nieko nesiekite per prievartą, nespauskite kitų.

Tauras

Ramios, produktyvios veiklos metas. Jūsų laukia sėkmė bet kurioje srityje, į kurią tik įsigilinsite. Tinka spręsti bendravimo keblumus šeimoje.

Dvyniai

Nestigs sumanumo ir apsukrumo. Tiktų tvarkyti skubius reikalus. Lengvai bendrausite, žaviai užmegsite naujas pažintis, nesunkiai rasite reikalingą asmenį. Puiki diena aplankyti giminaičius, vaikystės draugus.

Vėžys

Nepersidirbkite, imkitės tik to, kas svarbiausia. Geriausia šią dieną praleisti su artimaisiais, daugiau dėmesio skirti savo tėvams.

Liūtas

Atgaunate ramumą ir aiškumą, na, o reikalai ima klostytis taip, kaip reikia. Tai sėkminga diena, ypač sprendžiant šeimos ir meilės problemas. Gera proga rimtiems pokalbiams su savo atžalomis.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Geros permainos. Net nedidelis pasiūlymas duos naudos. Būsite darbingi ir vertėtų imtis atsakingų užduočių.

Svarstyklės

Geras laikas taikytis, stiprinti ryšius, sąjungą. Esminį dėmesį skirkite antrajai pusei. Mokėkite priimti patarimus, pamokymus, neužsispirkite.

REKLAMA

Skorpionas

Turėkite kantrybės: viskas dar prieš akis. Ši diena nėra labai sėkminga ar rami. Tiesa, laimė jums gali nusišypsoti tada, kai manysite, jog viską praradote arba viskas baigta.

Šaulys

Palanki diena. Laukia netikėta parama. Situacijos skubinti nereikėtų, bet jei sulauksite naudingo pasiūlymo, neatsisakykite.

Ožiaragis

Nebūkite kategoriški, pasistenkite iki galo neišsakyti savo nuomonės, mažiau kritikuokite, nepykite.

Vandenis

Atradimų diena: netikėtai išvysite visą situaciją, imsite iš esmės suprasti savo jausmus, poreikius. Nesidrovėkite kreiptis su reikalu į draugą, kurio seniai nematėte.

Žuvys

Kad ir kokios nepaprastos idėjos jus aplankytų, iki rytdienos nieko nespręskite ir nieko nesiimkite. Tinkama proga ieškoti patarimo, pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų