REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
„MaNNazz“ (nuotr. Vidas Černiausikas)

Trečiadienio vakarą Vilniaus menų fabriką „Loftas“ sudrebino atsinaujinusios grupės „MaNNazz“ koncertas. Grupė vilniečiams pristatė savo debiutinį albumą „Hopes“.

40

Trečiadienio vakarą Vilniaus menų fabriką „Loftas“ sudrebino atsinaujinusios grupės „MaNNazz“ koncertas. Grupė vilniečiams pristatė savo debiutinį albumą „Hopes“.

REKLAMA

Pusantros valandos trukusio koncerto metu klausytojai išgirdo ir jau pamėgtas grupės dainas „Blessed“ ar „Mozzarella“, ir vos ką tik šviežiai publikai pristatytus kūrinius „Reality Substitute“ ar „Faith“.

„MaNNazz“ įkūrėjai ir vokalistei Kamilei Kielaitei-Sienkievič albumas „Hopes“ yra pirmasis, kurį ji išleido per savo jau 15 m. trunkančią karjerą.

„Verta laukti buvo visus tuos metus, nes koncertas ir publika buvo nuostabūs! Šokom, dūkom, verkėm ir džiaugėmės visi kartu. Mūsų komanda po koncerto mus pasitiko su ašaromis akyse, taigi galite įsivaizduoti, kiek visa tai kainavo laiko, sveikatos, pinigų, ištvermės, kiek daug mums reikėjo pagalbos, kad viskas taptų realybe. Mes labai laukėm šios akimirkos, neskubėjom, norėjom, kad šis projektas turėtų savo sielą – tikrą, nesuvaidintą, kad kiekvienas kūrinys būtų išgyventas ir turėtų savo istoriją“, – įspūdžiais po koncerto dalijosi K. Kielaitė-Sienkievič.

Idėjiniams „MaNNazz‘ų“ lyderiams sutuoktiniams K. Kielaitei-Sienkievič ir Bogdanui Sienkievičiui scenoje šįkart talkino žymūs muzikantai: būgnininkas Jonas Lengvinas, gitaristas Rytis Taraila ir klavišininkas Tomas Dičiūnas, muzikantams pritarė vokalistė Agnė Šiaulytė. Taip pat į sceną lipo reperis Valius Klimavičius-Valo, su kuriuo „MaNNazz‘ai“ įrašė bendrą kūrinį „Reality Substitute“, ir „beatboxer‘is“ Povilas Tumis-Slygrid, kuris su B. Sienkievičiumi atliko net kelis „beatbox‘o“ duetus.

REKLAMA
REKLAMA

„Vakarykštis koncertas nuteikė labai pozityviai. Nors dėl visų organizacinių dalykų nuovargis buvo didžiulis: daugiau nei du mėnesiai nemiegotų naktų, stresas, jaudulys, bet visi atsidavėme 100 procentų. Noriu padėkoti visai komandai, kuri prisidėjo prie mūsų šventės, nes tai yra pirmasis albumas, kuris mums yra tarsi vaikas, pirmasis vaikas“, – sakė B. Sienkievič.

REKLAMA

„Jautėsi, kad mūsų grupė yra tikri scenos profesionalai, bet dar svarbiau, kad jie grojo taip, lyg tai darytų sau, iki paskutinio atodūsio! Techninis personalas taip pat gerai atliko savo darbą, nors dėl visų mūsų užmanymų tikrai nebuvo lengva. Ačiū mūsų vaizdo operatoriui ir montuotojui Mantui Sadauskui, prodiuseriui Dominykui Zalieckui, dizainerei Dianai Nevedomskytei, už vizualizacijas esame dėkingi Oskarui iš „Miracles“. Šis koncertas mums yra istorinis įvykis, žmonės sveikino ir klausė, kada bus kitas koncertas, tad kviečiu dabar artimiausiu metu visus į Šiaulius, o vilniečiams pažadu, kad tikrai sugrįšime“, – kalbėjo K. Kielaitė-Sienkievič.

REKLAMA
REKLAMA

„MaNNazz‘ai“ vakar scenoje pasirodė su specialiai šiam renginiui dizainerės Dianos Nevedomskytės sukurtais lininiais rūbais, žiūrovai taip pat galėjo išvysti su žymiausiais Lietuvos atlikėjais dirbančių „Miracles“ vizualizacijas ir įspūdingą šviesų šou. Maža to, grupė pasistengė, kad „Lofto“ scena dar ir sužaliuotų – patiesė dirbtinę žolę.

Koncerte apsilankė ir nemažai žinomų žmonių: dainininkai Donalda Meiželytė ir Remigijus Ruokis, televizijos laidų vedėjas Žygimantas Stakėnas, plaukų stilistas Valerijus Gigevič ir kiti. Renginio akimirkas užfiksavo fotografas Vidas Černiauskas. Kitas grupės „MaNNazz“ debiutinio albumo „Hopes“ pristatymo turo koncertas numatytas spalio 13 d. Šiauliuose, koncertų salėje „Saulė“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų