REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Avinas. Tikrai nestigs nedidelių darbų, apie save primins visokie įsipareigojimai, žodžiu, teks suktis. Iki savaitės vidurio patogiau ką svarbesnio užbaigti, o pradėti geriau jau po to. Savaitės pabaiga gali atnešti malonių žinių ar net permainų asmeninių santykių srityje.

Avinas. Tikrai nestigs nedidelių darbų, apie save primins visokie įsipareigojimai, žodžiu, teks suktis. Iki savaitės vidurio patogiau ką svarbesnio užbaigti, o pradėti geriau jau po to. Savaitės pabaiga gali atnešti malonių žinių ar net permainų asmeninių santykių srityje.

REKLAMA

Jautis.

Atrodo, ši savaitė bus dosni rudens pradžiai būdingų pramogų, visokių smagių dalykų. Patys irgi būsite labai kūrybiški, bus lengva džiuginti kitus, o tuos, kurių veikla iš tiesų susijusi su kūryba, lydės neabejotina sėkmė. Tiesa, šią šventę savaitės pabaigoje kiek pritemdys gausėjantys kasdieniai darbai.

Dvyniai.

Daug dėmesio ir jėgų gali paprašyti namai, šeimos reikalai – palankus metas čionai imtis ar tęsti pertvarkymo darbus, galbūt ką nors statyti, arba, jeigu reikia, daryti namus gražesnius, jaukesnius. Savaitgalį tendencija pasikeis – rūpesčių mažės, o smagių, malonių dalykų ims daugėti.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys.

Būsite labai judrūs, atviri, daug ir noriai bendrausite su aplinkiniais, smalsumas skatins daug judėti. Palankus metas mokytis, mokyti kitus, ir laisvalaikiu tiesiog paplepėti su draugiais. Savaitės pabaigoje prasidės palankus metas rūpintis namais ir namiškiais.

REKLAMA

Liūtas.

Bus svarbūs piniginiai reikalai, galimybė gauti naudos. Atrodo, pastangos šioje srityje bus sėkmingos, be to, tikėtinos ir tiesiog malonios dovanos. Savaitės pabaigoje žvilgsnis nukryps į aplinką – tapsite atviresni, judresni, linkę daugiau bendrauti su draugais.

Mergelė.

Puikus metas! Būsite labai veiklūs, išradingi, iškalbingi, dėl to visus darbus dirbsite ir reikalus tvarkysite labai greitai. Be to, jums padės ir asmeninis žavesys, kuris kaip tik šiuo metu smarkiai sustiprės. Savaitės pabaigoje jau paaiškės, kokios naudos jūsų veiklumas netrukus atneš.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstylės.

Gali atrodyti, kad niekas nevyksta – darbe darbo ne per daugiausia, namie viskas savo vietose, o pasaulio rūpesčiai ir aistros kažkur toli ir su jumis neturi nieko bendra. Ką gi, bus galima ilsėtis ir kaupti jėgas – jau savaitgalį paaiškės, kur jas galima pritaikyti.

Skorpionas.

Dabar gali būti svarbu daugiau ir dažniau pabūti su draugais, bendraminčiais, kartu imtis visiems smagios ir įdomios veiklos. Matyt, bus daug judama, galbūt patrauks pažintinė veikla. Darbe – tinkamas metas planuoti ateities darbus ir net kai ko imtis dabar.

Šaulys.

Daug darbo gali būti darbe, profesijos srityje. Energijos ir išradingumo nestigs, dėl to viskas vyks greitai, be to, visa veikla gali būti paskaninta kažkokiomis maloniomis, smagiomis aplinkybėmis. Savaitės pabaiga gali atnešti daug smagaus bendravimo su artimais draugais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis.

Svarbių rudens darbų metas jau čia pat – tikriausiai pirmuosius jų ženklus išvysite artimiausią savaitgalį. Tačiau iki to meto nieko ypatinga nevyks – jausitės puikiai, būsite puikios nuotaikos, bet tik tiek. Galėtų būti labai palankus metas smagiai poilsinei kelionei.

Vandenis.

Keistas metas: arba nieko ypatinga nevyks, ir beliks tiktai užsiimti kasdieniais darbais bei ramiai stebėti, kas vyksta aplink, arba priešingai – ieškoti, ką čia padarius tokio, kad net kvapą gniaužtų. Beje, tai nebūtų sunku. Savaitės pabaigoje prasidės palankus metas kelionėms.

Žuvys.

Dabar svarbiausi gali būti santykiai, ryšiai su kai kuriais žmonėmis. Dalykinėje srityje galite būti stumiami elgtis ne visai taip, kaip norėtumėte, ir jums reikės galvoti, kaip iš tokios padėties išsisukti, o štai asmeniniai santykiai gali labai džiuginti. Tinkamas metas tvarkyti juridinius reikalus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų