REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Orų žemėlapis

Panašu, kad apie gražų, šiltą ir saulėtą rudenį dabar galime tik pasvajoti. Savaitė Lietuvoje prasidės smarkiu lietumi ir perkūnija, prognozuoja sinoptikai. 

9

Panašu, kad apie gražų, šiltą ir saulėtą rudenį dabar galime tik pasvajoti. Savaitė Lietuvoje prasidės smarkiu lietumi ir perkūnija, prognozuoja sinoptikai. 

REKLAMA

Pirmadienio naktį šalį merks gausus lietus, kils vėjas. Vyraus 11–16 laipsnių šiluma. Dieną numatomas smarkus vakarinių krypčių vėjas, bus truputį vėsiau nei sekmadienį. Lietaus debesys dangumi plauks visą dieną.

Remiantis lenkų meteorologijos tarnybų duomenimis, šiandien vakare apie 19 valandą stiprus audros vėjas, perkūnija turėtų pasirodyti Šiaurės ir Rytų Lietuvos dalyse.

Antradienio naktis taip pat bus lietinga ir vėjuota, dienos metu jau sulauksime pragiedrulių, pūs gūsingas vėjas. Anot sinoptikų, blogiausią padėtis turėtų būti Vakarų Lietuvoje.

Pirmadienio rytą Lietuvos automobilių kelių direkcija informuoja, kad šalyje dėl buvusio arba besitęsiančio lietaus valstybinės reikšmės kelių dangos daugiausia šlapios, vietomis yra drėgnų kelių ruožų.

REKLAMA
REKLAMA

Oro temperatūra nuo 11 iki 14 laipsnių šilumos.   „Esant stipriam vėjui ant kelių dangų, ypač miškingose vietovėse, gali būti nukritusių medžių ar medžių šakų.

REKLAMA

Vairuotojus prašome būti itin atidžius, keliuose laikytis didesnio nei įprasta saugaus atstumo ir nedaryti staigių manevrų.   Hidrometeorologijos tarnybos duomenimis dieną daug kur numatomas lietus. Vėjas vakarinių krypčių, 9–14 m/s, daug kur gūsiai 15–20 m/s, vietomis iki 25 m/s. Aukščiausia oro temperatūra nuo 12 iki 17 laipsnių šilumos“, - rašoma išplatintoje informacijoje.

Trečiadienio naktis bus vėsi, vyraus nedidelis debesuotumas. Dienos metu išaugs debesys, vakarėjant daug kur pradės lyti. Pūs rytinių krypčių vėjas. Vilniaus ir Kauno apylinkėse dangus bus apniukęs. Naktį bus apie 8 dieną apie 13–14 laipsnių šilumos. Po pietų numatomi krituliai. Šiauliuose pirma paros pusė bus giedra, termometrai fiksuos 7 laipsnius šilumos. Dieną nuvilnis lietus, bus apie 14 laipsnių šilumos. Pajūryje protarpiais negausiai palis. Naktį vyraus 12, dieną 16 laipsnių šilumos, informuojama gismeteo.lt.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų