REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Videotransliacijų internetu platforma „Viaplay“ siūlo tris filmus ir serialą, kuriuos verta pamatyti šį savaitgalį.

Videotransliacijų internetu platforma „Viaplay“ siūlo tris filmus ir serialą, kuriuos verta pamatyti šį savaitgalį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

1. „Liūtas“ (Lion) Šešiems „Oskarams“ nominuota drama „Liūtas“ – pagal tikrą istoriją sukurtas sukrečiantis, unikalus ir neįtikėtinas pasakojimas apie žmogų, kuris ieškojo savo namų. 1986 m., Šiaurės Indija. Guddu (akt. Abhishek Bharate) su jaunesniuoju broliu Saroo (akt. Sunny Pawat) padeda savo skurstančiai šeimai rausdamiesi šiukšlėse ir rinkdami viską, ką randa. Vieną vakarą Guddu ir Saroo atsiskiria traukinių stotyje. Saroo bando surasti Guddu, bet netikėtai atsiduria traukinyje, kuris jį nuklaidina už tūkstančių kilometrų, į Kalkutą. Ten jį priglaudžia organizacija, ieškanti našlaičiams ir pasimetusiems vaikams įtėvių. Saroo (akt. Dev Patel) įsivaikina australų pora Sue (akt. Nicole Kidman) ir John Brieley. Tuomet jie persikelia gyventi į Hobarto miestą Tasmanijoje. Prabėgus 25 metams po nelemto paklydimo traukinyje, užaugęs Saroo pasirįžta rasti prieš daugybę metų prarastą šeimą. Jis ryžtasi keliauti po visas Indijos traukinių stotis tol, kol atsidurs toje, kurioje kadaise paklydo.

REKLAMA

Pagal tikrą istoriją sukurtame filme vaidina „Lūšnynų milijonieriaus“ žvaigždė Devas Patelis, „Oskaro“ laureatė Nicole Kidman, dviejų „Oskarų“ nominantė Rooney Mara ir kiti.

2. „Parvežk mane namo“ (Take Me Home Tonight)

Devinto dešimtmečio pabaigoj Volstrytas klesti, šalies pajamų šaltiniai nuolat didėja. Metas Frenklinas – protingas studentas, kuriam materializmas tiesiog bjaurus. Jis nusprendžia gerai apmokamą darbą pakeisti eiliniu. Pamažu jaunuolio gyvenime atsiranda vis daugiau sunkumų. Tačiau netikėtai pasirodo jo gyvenimo meilė, gražuolė Torė Frederking ir Meto gyvenimas staiga pasikeičia.

REKLAMA
REKLAMA

3. „Ir velnias dėvi Pradą“ (The Devil Wears Prada)

Andrėja, mergina iš mažo miestelio, vos tik baigusi koledžą gauna darbą, kokio jai galėtų pavydėti milijonai bendraamžių merginų. Ji pradeda dirbti garsaus, įtakingo madų žurnalo leidėjos ir vyriausiosios redaktorės Mirandos Pristli padėjėja.

Andrėja pamažu pradeda suvokti, kad tas darbas, dėl kurio jos bendraamžės iš laimės kristų negyvos, ją gali nuvaryti į kapus...

4. „Karalystė“ (Reign)

Kronikos apie į valdžią atėjusią Škotijos karalienę - Meri. Ji atvyksta į Prancūziją kaip penkiolikmetė princo Fransio sužadėtinė, kartu su savo trimis geriausiomis draugėmis freilinomis. Išsamiai parodomas slaptas išgyvenimas prancūziškų rūmų apsuptyje tarp nuožmių priešų, tamsiųjų jėgų ir pasaulio, pilno seksualinių intrigų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie „Viaplay“

„Viaplay“ yra didžiausia vaizdo transliacijų internetu platforma Baltijos šalyse, suteikianti galimybę žiūrėti visame pasaulyje vertinamus filmus, serialus, turinį vaikams, dokumentiką ir geriausių sporto turnyrų transliacijas bet kuriuo metu, per mobilųjį įrenginį ir be jokių reklamų. „Viaplay“ priklauso tarptautinei žiniasklaidos ir televizijos transliuotojų grupei „Modern Times Group“ (MTG), kuri veikia keturiuose žemynuose ir teikia nemokamos ir mokamos televizijos, radijo ir turinio kūrimo paslaugas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų