REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Justina Stambrauskaitė dabar (nuotr. asm. archyvo)

„Le Mirage“ drabužių kūrėja Justina Stambrauskaitė viešai prisipažino apie ją kamavusį išvaizdos kompleksą. Žinoma mergina niekada neslėpė, kad neretai lankosi pas grožio specialistus, tačiau tik dabar verslininkė gali džiaugtis akivaizdžiai patobulėjusia išvaizda.

11

„Le Mirage“ drabužių kūrėja Justina Stambrauskaitė viešai prisipažino apie ją kamavusį išvaizdos kompleksą. Žinoma mergina niekada neslėpė, kad neretai lankosi pas grožio specialistus, tačiau tik dabar verslininkė gali džiaugtis akivaizdžiai patobulėjusia išvaizda.

REKLAMA

Pasirodo, kad 25-erių metų mergina jautė kompleksą dėl savo padidėjusių paakių. Apie tai ir dar daugiau ji prabilo savo socialiniame tinkle „Facebook“ bei sutiko pasidalinti su tv3.lt skaitytojais.

„Paakiai. Prieš kelerius metus/metus ir dabar (pokyčius išvyskite nuotraukų galerijoje). Jokių operacijų, jokių dūrių. Tik mažytis, savo srities profesionalės, Gytės Grigonytės Babajan prisilietimas.

Ne paslaptis, jog nevengiu garsiai kalbėti apie grožio procedūras, plastinę chirurgiją ir kitus, panašius reikalus. Manau, jog tikrai juokinga neigti tai, kas yra akivaizdu. Nosies plastika, krūtinės didinimo/mažinimo operacija, lūpų putlinimas ir t.t. Na, tikrai, juokas ima klausantis, kaip merginos, ranką prie širdies pridėjusios teigia, kad gink Dieve, joks skalpelis ar švirkštas nėra jų lietęs, nors botoksas ir implantai – veržiasi per kraštus.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau reikia skirti sveiką savęs „tobulinimą“ nuo ligos. Ar tai komplekso naikinimas, ar noras kažkam įtikti? Ar tai senos svajonės išpildymas, ar siekiamybė būti panašia „į ją“.

REKLAMA

Ne kartą esu viešai kalbėjusi apie didelį savo kompleksą – paakius. Labai pykdavau, kai žmonės „patardavo“ – „Daugiau poilsio – susitvarkys“. „Turbūt išvis nemiegi ir nevalgai, tik dėl to taip“, - vis kartodavo. AŠ TOKIA GIMIAU. Ir taip, mane tai erzindavo. Nei makiažas, nei poilsis, nei mityba – niekas nepadėjo išspręsti šios problemos. Nes, na, taip – juk mano tokie paakiai ne „su amžiumi atsirado“, jie anatomiškai tokie.

Prieš metus pradėjau domėtis jau ir chirurginėmis sprendimo galimybėmis. Aplankiau ne vieną grožio specialistą, chirurgijos kliniką. Realiai, absoliučiai visi teigdavo tą patį: „Pabandome, bet garantijų nebus. Galime leisti injekcijas, galime persodinti riebalus (į paakių zoną), galime operuoti“. Bet garantuoti, kad situacija pasikeis negalėjo nei vienas, kol, visiškai atsitiktinai, susipažinau su Gyte Grigonyte Babajan. Gyte buvo vienintelė specialistė, kuriai nekilo nei vienos abejonės, kaip spręsti mano problemą. Konkrečiai, vienų žvilgsniu, pasakė, kodėl tokia problema, ir kaip ją spręsti. Frakcinis odos atnaujinimas, naudojant lazerį“, - savo profilyje rasta priemone dalijosi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu su šiuo įrašu mergina pasidalino akivaizdžiais veido pokyčiais, kuriuose matyti, kaip Justina atrodė prieš procedūras ir po jos.

„Moterys, viską, ką darotės ar planuojate daryti su savo kūnų – darykite tik dėl savęs. Jeigu jums graži E dydžio krūtinė ir dėl to jūs jausitės gražesne bei laimingesne – kodėl ne? Jeigu trukdo netiesi nosytė – kodėl to neištaisyti? Bet visada tik dėl savęs. Niekada nesiimkite pokyčių dėl vyrų. Jie juk tokie nepastovūs. O gyventi jums“, - motyvavo J. Stambrauskaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų