REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kiekviena dvikova “Uteniui” – tarsi finalas

Ketvirtadienį Utenos „Utenio“ komanda svarbiose rungtynėse Klaipėdoje susitiks su vietos „Atlantu“.

Ketvirtadienį Utenos „Utenio“ komanda svarbiose rungtynėse Klaipėdoje susitiks su vietos „Atlantu“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu abi komandos yra surinkusios po 26 taškus, tačiau ketvirtoje A lygos turnyro lentelės vietoje esantis „Atlantas“ yra sužaidęs vienomis rungtynėmis mažiau už penktoje vietoje esantį „Utenį“. Jei Utenos komanda šiandien įveiks savo varžovus – atsidurs ketvirtoje vietoje juos aplenkdama.

REKLAMA

„Utenis“ ir „Atlantas“ šiame A lygos sezone susitiko tris kartus: pirmąjį kartą Klaipėdos komanda įrodė pranašumą nugalėdama „Utenį“, kiti du susitikimai baigėsi lygiosiomis.

„Utenio“ treneris Davidas Campana teigė, kad net po nelaimėtų rungtynių nevalia panikuoti ir reikia sutelkti dėmesį į kitas kovas. Pasak jo, artėjant A lygos sezono pabaigai, visos laukiančios rungtynės yra svarbios ir galinčios nulemti galutinę komandos poziciją turnyro lentelėje.

REKLAMA
REKLAMA

„Mes turėjome laiko pailsėti ir pamąstyti. Visos komandos turi daug apie ką galvoti. „Uteniui“ pertrauka tarp A lygos varžybų buvo reikalinga ir naudinga. Manau, kad dabar komanda yra labiau pasitikinti savimi, o komandos žaidėjai jaučiasi gerai ir pasitiki vienas kitu“, – sakė D. Campana pastebėdamas, kad artimiausiu metu „Utenio“ laukia keletas nelengvų rungtynių su pajėgiausiomis lygos komandomis.

„Tačiau šiuo metu man asmeniškai yra svarbiausias artimiausias mačas su „Atlantu“, – pabrėžė jis. – Jei laimėsime šias rungtynes, aplenksime oponentus, tačiau tuomet reikės sutelkti dėmesį į sekančias rungtynes. Kiekvienos rungtynės mums turi būti svarbios, lyg finalinės, kiekvienas rungtynes turime stengtis laimėti nesidairydami nei atgal, nei žiūrėdami per toli į priekį.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų