REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Marijonas Mikutavičius (nuotr. tv3.lt)

Dainininkas Marijonas Mikutavičius ketvirtadienį paviešino laišką, kuris jo gerbėjus tikrai sujaudins.

8

Dainininkas Marijonas Mikutavičius ketvirtadienį paviešino laišką, kuris jo gerbėjus tikrai sujaudins.

REKLAMA

„Žinau, kad Lietuvos atlikėjams vis sunkiau sugalvoti, kokiais šūkiais ir pažadais pritraukti žmones į savo koncertus.

Tačiau aš šiais metais gruodžio mėnesį vyksiančių šou reklaminei kampanijai pasiruošiau kaip niekad gerai. Tad pradedam:

Garso ir šviesų bus tiek, kad jų nebeliks niekam kitam, todėl šie koncertai bus iš viso paskutiniai visame pasaulyje. Po to tiesiog nieko niekur niekada nebevyks, įskaitant sporto, cirko, gaidžių peštynes, „Game of Thrones“ ir kitas pramogas.

Taip jau netikėtai sutapo, jog šiais metais švenčiu dvigubą jubiliejų — man keturiasdešimt šešeri ir esu dvidešimt keturis metus scenoje, todėl koncertai bus šventiški ir kvepės blyškia žilagalvio gaiva.

REKLAMA
REKLAMA

Reikalinga techninė aparatūra bus atgabenta dviem traukiniais, lėktuvnešiu ir trimis karavanais kupranugarių, kuriuos valdys geriausi Azijos raiteliai.

Visa tai aptarnaus penki šimtai vergų iš Somalio, prižiūrimi Anglijos karalienės. Nežinau, kodėl, bet ji pati pasiprašė.

REKLAMA

Nuo stogo, kaip visuose normaliuose Lietuvos koncertuose, nusileis kaskadininkas angelo rūbais. Kiek kartų – neaišku, bet kiekvieną kart stengsis tarsi paskutinį.

Iš darbo už sukčiavimą atleista striptizo šokėja jodinės ant Bengalijos tigro. Ji bus su boružėlės apdaru, todėl reginys bus patrauklus ir vaikams. Koncertų pabaigoje mane paskelbs karaliumi, po ko pasiversiu į robotą ir susideginsiu ant laužo.

Tada stos tamsa ir, kaip jau minėta, niekur nieko niekada daugiau nebebus.

P.S. Paėmiau paskolą už kupranugarius. Jei nieks neateis, man – galas”, - paskelbė atlikėjas.

Marijono Mikutavičiaus Show: gruodžio 16 d. - Klaipėdoje „Švyturio“ arenoje, 21 d. – Panevėžyje „Cido“ arenoje, 27 d. – Kaune „Žalgirio“ arenoje, 30 d. – Vilniuje „Siemens“ arenoje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų