REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 12 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Nepasiduokite emocijoms ir neprarasite pusiausvyros. Mokėjimas bendrauti, kitą atjausti bei kitam padėti bus naudingesnis už kitus turtus.

Tauras

Greičiau pavargsite, suirsite, galite padaryti daugiau klaidų nei paprastai, pamesti reikalingą daiktą, instrumentą. Pasaugokite asmenines ir darbo paslaptis.

Dvyniai

Patartina jėga nieko nekeisti ir nesiekti: jei atėjo laikas jūsų sėkmei, pergalei tikrai, dabar tai patirsite. Kita vertus, šios dienos sėkmė nebus pastovi, tad neskubėkite nei džiaugtis, nei liūdėti.

Vėžys

Galima painiava, susijusi su jūsų veikla ir vardu, ją pats laikas išnarplioti. Tvarkydami finansinius reikalus nesitikėkite naudos. Šiandien gauti dalykiniai pasiūlymai vargu ar bus perspektyvūs, neskubėkite sutikti.

Liūtas

Dėl nieko nebūkite tikri, tad venkite žadėti, nieko negarantuokite ir mažiau klausykite, ką draugai kalba, ypač jei reikalas bus susijęs su pinigais arba meile.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Laukia nusivylimas pernelyg patiklių ir skubančių. Niekuo svarbiu neužsiimkite, taupykite jėgas ir saugokite tai, ką turite.

Svarstyklės

Viskas bus gerai, jei nepersistengsite: noras padaryti geriau šiandien pražūtingas. Nepriimkite svarbių sprendimų, susijusių su jūsų veikla, su meile, santuoka.

REKLAMA

Skorpionas

Nesitikėkite akivaizdžios naudos iš to, kuo dabar užsiimate, tačiau mokykitės jausti pasitenkinimą tuo, ką turite, ką esate pasiekę. Būkite atsargesni tvarkydami piniginius ir turto reikalus, neverta investuoti pinigų, tvirtinti didelių sandorių.

Šaulys

Susitikimai, pokalbiai, išgirstos naujienos gali nustebinti, net šokiruoti, kitaip sakant, atverti akis. Daugiau klausykite, mažiau atskleiskite savo nuomonę, nesivelkite į diskusijas ir neskubėkite daryti išvadų.

Ožiaragis

Kad ir kuo užsiimsite, neskubėkite. Ramybė šiandien apsaugos nuo netikėtumų. Mažiau įtarinėkite žmogų, kurį mylite: jūsų nepasitikėjimas tikriausiai nepagrįstas.

REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Meilės santykių nesiaiškinkite (ir mažiau draugų blogų atsiliepimų klausykite): pareikštos pretenzijos nieko neišspręs, o vėliau galite visiškai susipykti. Ši diena patikrins, kiek jums svarbus dabartinis jūsų meilės ryšys, kiek jis yra stiprus.

Žuvys

Jei jūsų darbas susijęs su pinigais, jei prekiaujate elektros prekėmis, elektronika, šiandien galite sulaukti ir nemalonių staigmenų. Pagarbiai elkitės su kolegomis, klientais ir venkite ginčų su moterimis.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų