REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Louise Thompson (nuotr. Instagram)

Pirmosios Louise Thompson (27 m.) žurnalo „Fabulous“ viršelio fotosesijos metu, moteris, dėvinti tik kūno spalvos siaurikes, jaučiasi lyg nesava.

34

Pirmosios Louise Thompson (27 m.) žurnalo „Fabulous“ viršelio fotosesijos metu, moteris, dėvinti tik kūno spalvos siaurikes, jaučiasi lyg nesava.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tačiau tai suprantama, nes ši nuoga fotosesija skirta tik patiems drąsiausiems pramogų pasaulio žmonėms, galintiems visiškai išsirengti ir apatinius paslėpti strategiškai ant jų padėjus rankas.

REKLAMA

Realybės šou „Made in Chelsea“ dalyvė Louise yra drąsesnė nei daugelis.

„Negaliu atsipalaiduoti, jei reikia galvoti, kur padėti rankas. Noriu, kad nuotraukos atrodytų kaip įmanoma geriau“, - sakė ji ir pasislėpusi už studijos kampo nusprendžia atsisakyti apatinių. Į aikštelę moteris grįžta visiškai nuoga.

O jau jos kūnas! Ne vienas garsaus žurnalo „Sports Illustrated“ modelis gali pavydėti tokios figūros.

REKLAMA
REKLAMA

Nors Louise didžiuojasi savo raumenimis, jos veide atsispindinti ramybė pasakoja apie kai ką daugiau.

„Pasitikiu savimi, būtent todėl nesijaudinu, kai ateina laikas nusimesti drabužius. Prireikė metų, kad galėčiau taip jaustis ir atrodyti. Iš pradžių visa ši transformacija buvo daugiau vidinė, turėjau išmokti tinkamai elgtis su savo kūnu, bet neilgai trukus pasirodė ir pirmieji rezultatai“, - pasakojo moteris.

Prieš naująją jos sveikatingumo ir rūpinimosi savimi rutiną, Louise sportu užsiiminėdavo nereguliariai, tam didžiulę įtaką darydavo ir jos santykių statusas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Jei patirdavau išsiskyrimą, daug laiko praleisdavau sporto salėje. Neturėjau draugo, norėjau susigrąžinti formą, o sportas man padėdavo pasijusti geriau“, - teigė ji. „Bet vėliau, pradėjus kurti naujus santykius, jiems įsisiūbavus ir atsiradus didesnei laisvei, kai kalba eina apie figūrą, pradėdavau vagyti nesveiką maistą, linksmindavausi vakarėliuose, negerbdavau savo kūno.

Per savaitę 2-3 kartus vartodavau alkoholį, o po to jausdavausi prastai, neturėdavau motyvacijos. Elgiausi nerūpestingai, klubuose pamiršdavau drabužius, rankines, kartą per mėnesį pamesdavau mobilųjį telefoną. Alkoholis labai neigiamai veikdavo mano protą, mintis, o ilgą laiką taip bedarant, sunkiai suvokdavau, ko noriu iš gyvenimo.“

REKLAMA

Sirgo net depresija

Moteris tęsė pasakojimą: „Manau, kad kurį laiką sirgau depresija. Dabar galiu pažvelgti į praeitį ir matyti, kaip toli nuėjau. Buvau nekontroliuojama, panašiai ir elgiausi, o dabar mano gyvenimas visiškai kitoks. Man jis teikia ne tik pasitenkinimą, bet kasdien esu pakilios nuotaikos. Nesigailiu savo senojo gyvenimo, nes kiekvienas veiksmas yra svarbus, bet labai daug laiko iššvaisčiau sau kenkdama.“

Moters gyvenimo trigeriais buvo jos santykiai su vyrais, meilės ir draugystės, o tiksliau, negalėjimas normaliai funkcionuoti, šalia neturint žmogaus.

REKLAMA

„Buvau priklausoma nuo kitų. Kaskart nutrūkus draugystei, patyrus išsiskyrimą, kurį laiką nežinodavau, kaip reikia gyventi“, - sakė Louise.

Moteris prisipažino gyvenime turėjusi tik vieną ar du vienos nakties nuotykius. Nuo tada, kai suėjo 16, Louise visuomet turėjo vaikiną. Jais buvo ir buvusios bei dabartinės realybės šou „Made in Chelsea“ žvaigždės Spenceris Matthewsas, Jamie‘is Laingas, Andy‘is Jordanas, Alikas Alfusas, su kuriuo, po dviejų metų draugystės, 2016-ųjų gegužę Louise išsiskyrė. Po to greitai ji pamilo buvusį „Abercrombie & Fitch“ modelį Ryaną Libbey‘ų (27 m.).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Įsimylėjusi buvau ne kartą“, - lenkdama rankos pirštus sakė ji. „Ryanas, Alikas, Andy‘is... keista, bet nemanau, jog mylėjau Spencerį. Dar buvo Edinburge gyvenantis vaikinas ir mano pirmoji meilė. Penki kartai. Oho.“

Prieš prisijungdama prie „Made in Chelsea“ komandos, Lousie Edinburgo universitete studijavo geografiją. Laidos prodiuseriai tikėjo, kad moters romanas su Spenceriu Mathewsu ir draugystės su realybės šou dalyviais Rosie Fortesque, Millie Mackintosh ir kitais padės realybės šou dar labiau išpopuliarėti.

REKLAMA

Šis bandymas pasiteisino. Visai neseniai laida į televizorių ekranus sugrįžo pristatydama naują „Made in Chelsea: Ibiza“ sezoną.

Kadangi moteris realybės šou filmavosi kol vis dar mokėsi universitete, ji nenorėjo išgarsėti.

„Netapau laidos dalimi tik tam, kad išgarsėčiau. Ilgą laiką neturėjau agento, buvau paprastas žmogus. Maniau, jog filmuosiuos laidoje, tačiau kartu ir dirbsiu mieste“, - sakė Louise.

Tai kada gi Louise planai pasikeitė?

„Viskas pasikeitė po scenos duše. Niekada negalvojau, jog ji bus garsiai aptarinėjama“, - apie akimirką, kai ji ir Spenceris duše demonstravo jausmus, kalbėjo ji. „Dabar niekuomet nesutikčiau atlikti ko nors panašaus. Tada dar buvau naivi ir patikli mergaitė, darydavau viską, kas buvo liepta.“

REKLAMA

Šiuolaikinė Louise yra atkakli, nuostabiai sarkastiška ir labai atvira. Ji taip pat pridūrė, jog dabartiniai „Made in Chelsea“ herojai jai nelabai patinka, ir mano, kad savimi per daug pasitikintis ir pasipūtęs jaunimas šou dalyvauja tik dėl šlovės.

Nauja meilė, naujas gyvenimo būdas

Moteris tęsė pasakojimą mintimi apie plastines operacijas ir nenori joms tarti griežto „ne“.

„Susilaukus vaikų galbūt pagalvosiu apie krūtinės operaciją“, - sakė ji.

Dabar pats laikas pakalbėti ir apie motinystę. Louise kolegė Stephanie Pratt (31 m.) neseniai išpranašavo, jog jos nedidelio ūgio draugė paseks Binky Felstead pėdomis ir taps mama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ne“, - teigė ji. „Nors iš žaviuosi Binky bei jos nuostabia šeima, kol kas neįsivaizduoju savęs ant rankų sūpuojančios vaikelio. Palauksiu dar kokius 2-3 metus, be to, reikia pabaigti dirbti su įvairiais projektais. Aš ir Ryanas iš pradžių galbūt susituoksime ir tik po to pradėsime galvoti apie vaikus.“

Visiškai pakeisti savo gyvenimo būdą moteris nusprendė tik susipažinusi su Ryanu.

„Pasikeitė visas mano požiūris į kūną, jis man padarė tikrai didžiulę įtaką“, - pasakojo Louise.

Moteris atskleidė ir įprastą savo treniruočių rėžimą. Ji atlieka labai mažai kardio pratimų ir daugiausia dėmesio skiria svarmenims. Kiekvieną treniruotę Louise pradeda ant bėgimo takelio ir 10 minučių eina įkalne, o viską užbaigia sprinto bėgimais.

REKLAMA

„Mėgstu atlikti pritūpimus su svarmenimis, rusiškus suktukus su sunkiu kamuoliu ir neįprastus dalykus, pavyzdžiui, prisitraukimus stovint rankų, tačiau pratimas, pakeitęs mano kūną, yra „mirties trauka“ – štangos kėlimas nuo grindų“, - teigė ji ir atsistojusi pademonstravo, kaip tai atliekama. „Daugelis moterų jo bijo, nes tam reikalinga įranga yra „vyrų“ sporto salės skyriuje, tačiau šis pratimas yra labai naudingas, jo metu treniruojamas visas kūnas.“

Kai turi mažai laiko, Louise sportuoja namuose ant grindų pasitiesusi kilimėlį ir atlikdama įvairius visiems gerai žinomus pratimus kojoms, rankoms, pilvo presui ir t.t.

REKLAMA

„Visi kalba apie mano pilvo presą. Jei norite jį turėti, pratimą kartokite tol, kol pradėsite justi aštrų skausmą. Aš vieną pratimą galiu atlikti šimtus“, - sakė ji.

Žinoma, sportas moteriai nėra kankynė.

„Man tai patinka, nors įprastai sportas asocijuojamas su neigiamais dalykais, aš laukiu akimirkos, kada galėsiu kilnoti svarmenis“, - teigė Louise.

Tačiau kyla klausimas, ar ji nėra fitneso fanatikė?

„Ne, nesu nuo to priklausoma. Turiu laisvų dienų, kuomet nesportuoju, nors adrenalinas, išsiskiriantis atliekant pratimus, yra geriausias dalykas žemėje“, - tęsė ji ir nusijuokė. „Taip, galbūt net geresnis už seksą. Tikriausiai Ryanas šio darbo neatlieka itin gerai. Mums abiems labiau patinka sportas, nei seksas.“

REKLAMA
REKLAMA

Valgo, tik jei jaučiasi alkana

Moteris prisipažino, kad iš pradžių Ryano kruopštus ir sveikas gyvenimo būdas bei lėlę primenantis kūnas atrodė nepatrauklūs, tačiau ji taip pat užsikrėtė šia manija ir dabar negali vienas be kito bei sporto.

„Mes vienas kitą subalansuojame. Aš jį išmokiau truputį nusidėti savo gyvenimo būdui, o jis – kaip tapti griežtesnei sau“, - sakė Louise. „Iš tikrųjų, štai kas yra laimė. Tai savęs gerbimas..“

Būtent todėl moteris savo kūną maitina tik organizmui naudingais produktais. Teko atsisveikinti su picomis, bulvių traškučiais ir balta duona, bei iš naujo atrasti kiaušinius, žuvį, liesą mėsą, vaisius, daržoves ir, šokoladinius saldainius „Reese‘s Pieces“.

„Juose yra riešutų sviesto, tad jie turi šiek tiek baltymų“, - juokėsi Louise ir pridūrė, kad kai kalba eina apie maistą, ji kliaunasi savo intuicija. „Valgau tik jei esu alkana. Tai, jog valgyti reikia 3 kartus per dieną arba būtina pusryčiauti, man netinka. Alkis kamuoti pradeda tik apie vidurdienį, suvalgau nedidelė porciją pietų, o vakarienė visuomet būna gausi.“

Paklausus, ar rytines treniruotes pradeda tuščiu skrandžiu, moteris palinksėjo galvą.

„Mano treniruotės tampa efektyvesnės“, - sakė ji.

Loise teigė, jog jai ir Ryanui išėjus vakare į miestą ar nusprendus pavakarieniauti kavinėje, juodu valgo labai daug ir visuomet užsisako pudingo.

REKLAMA

Sverdama 48 kg, nedidelė 152 cm ūgio moteris yra gerokai lieknesnė, nei tokiu pat metu pernai.

„Mano drabužių dydis nepakito, tačiau raumenys yra sunkesni, nei riebalai, tad viskas išsilygino. Sumažėjo mano liemuo, padidėjo užpakaliukas, o krūtinė susitraukė per 2 dydžius, tačiau su tuo jau susitaikiau. Anksčiau nepatikdavo, kaip atrodo mano rankos ir blauzdos, tačiau dabar jų atletiška išvaizda mane labai žavi“, - pasakojo Louise.

Moters „Instagram“ paskyroje galima išvysti daug pusnuogių asmenukių, demonstruojančių išpuoselėtą Louise kūną, vaizdo įrašų su pratimais, o viename jų Ryanas, pasinaudodamas Louise kaip svoriu, su jos kūnu treniruoja savo raumenis.

Paklausus, ar jaunesniojo brolio Samo (25 m.) paskleisti gandai, jog fotografuodama save moteris samdo profesionalius apšvietėjus ir fotografus, yra tiesa, Louise pasipurto.

„Ne, tai visiška melas. Samas visuomet taip elgiasi. Tiesa ta, kad įsigijau išties brangią kamerą ir viską atlieku pati“, - sakė ji.

Tačiau kaip moteris įamžino save ir Ryaną besibučiuojančius?

„Tai taip gėdinga, bet naudojuosi stovu“, - teigė Louise ir delnais užsidengė savo veidą.

Louise taip pat turi savo sportinės aprangos liniją „Pocket Sport“, yra „Myprotein“ ambasadorė, parašė knygą „Body Positive“, knygynuose pasirodysiančią kitais metais, ir yra vienas iš „Simple“ veido odos priežiūros produktų veidas.

REKLAMA

Louise viliasi, jog Ryanas yra tas vienintelis. Vyras jau atsikraustė pas moterį, kuri gyvena kartu su broliu.

Ar moteris nepasiilgsta šokoladinio torto, ilgų ir pašėlusių vakarėlių, upių alkoholio?

„Keista, tačiau man to nė kiek netrūksta. Per paskutinius metus labai pasikeičiau, subrendau ir tikrai dėl to nesiskundžiu. Manau, jog pagaliau tapau suaugusia“, - sakė ji.

 

 

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų