REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Varėniškiai įveikė ir kalnus, ir save

Liaudies išmintis sako, kad gerumas atsiperka dvigubai. Tuo įsitikino Varėnos rajone gyvenanti Daiva Kašėtienė, kuri savo vyrui 60-ies metų proga nusprendė padovanoti Viasat televiziją, o lygiai po mėnesio laimėjo kelionę į Slovakijos kalnus ir sau, ir jam.

6

Liaudies išmintis sako, kad gerumas atsiperka dvigubai. Tuo įsitikino Varėnos rajone gyvenanti Daiva Kašėtienė, kuri savo vyrui 60-ies metų proga nusprendė padovanoti Viasat televiziją, o lygiai po mėnesio laimėjo kelionę į Slovakijos kalnus ir sau, ir jam.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Moteris sako be galo apsidžiaugusi tokia staigmena, o dviguba dovana dukart labiau nudžiuginusi ir savo vyrą Vitą. “Visi sako, kad laimėti neįmanoma. Tikrai įmanoma, - skeptikams atkerta p. Daiva. – Kartą jau buvau laimėjusi kelionę ir į Ispaniją, tačiau atsisakiau jos, nes turiu didelę skrydžio baimę. O šį kartą kelionė autobusu buvo kaip tik tai, apie ką svajojau. Ir dar kur – į mano taip mėgstamus kalnus”.

REKLAMA

Ilgą laiką Kauno Technologijos Universitete dirbusiai p. Daivai kelionė į Slovakiją tapo ir nuostabiu atradimu. “Šioje kelionėje teko labai daug kopti į kalnus. Iš pradžių su vyru abejojome ar pajėgsime, tačiau kiek džiaugsmo mums buvo kai supratome, kad galime drąsiai keliauti į tokius žygius. Ir kalnus įveikėm, ir save nustebinom! Mums taip patiko, kad vyras net prašo laimėti dar vieną kelionę. Pageidautina – ir vėl į kalnus”, - juokėsi p. Daiva.

REKLAMA
REKLAMA

Labiausiai porą žavėjo tai, kad po kiekvieno sudėtingo kopimo visą nuovargį atpirkdavo magiški Aukštųjų Tatrų vaizdai. “Kai pamatai kokį grožį yra sukūrusi gamta, emocijos nebetelpa širdy. Pirmą kartą pamatėme ir Demanovo urvus, kuriuose slypi nuostabios stalaktitų ir stalagmitų galerijos bei požeminiai ežerai”, - pasakojo p. Daiva.

Ne mažesnį įspūdį porai paliko ir pasiplaukiojimas Dunajeco upe mediniais plaustais, kurie sujungti tarsi į plaustų traukinukus plukdo gausybę turistų. “Įdomu tai, kad šie dideli plaustai nuo kalnų viršūnės atrodo tarsi mažos degtukų dėžutės - neįtikėtina! Kokia įspūdinga kalnų didybė”, - pasakojo moteris, pastebėjusi, kad šiuos kalnus globojantis nacionalinis parkas yra labai griežtai saugomas. Čia neleidžiama net uogauti, o apie nelegalius pastatus ir kalbos negali būti. Slovakai itin gerbia ir saugo savo gamtos turtą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pora šioje kelionėje taip pat aplankė ir keletą unikalių bažnyčių, apžiūrėjo didžiausio Vidurio Europos pilių ansamblio – Spišo pilies griuvėsius. Juos itin sužavėjo ir maudynės Vrbovo terminiuose baseinuose. “Pirmą kartą gyvenime lankėmės tokiose versmėse po atviru dangumi. Pora valandų šiltuose gamtos baseinuose ir nuovargio po kopimo kaip nebūta, - atviravo p. Daiva, sakanti, kad mielai pakartotų šią kelionę dar kartą. - Dabar kalnai mums visiškai nebebaisūs, o tokioje gamtoje pabūti – tikra atgaiva. Grįžusi pastebėjau, kad dabar ir keletą aukštų sta iais laiptais įveikti neliko jokių problemų, nors anksčiau tekdavo pagalvoti apie pertraukėles lipant. Stengsiuosi išlaikyti didesnį fizinį aktyvumą ir toliau. Juk tai taip naudinga”.

REKLAMA

Įkvėpimo pasisėmusi moteris sako visiems mielai pasakojanti apie laimėtą kelionę ir raginanti svajoti kiek drąsiau. Tokias svajones Viasat televizija šiemet išpildė net 15-ai savo klientų – tiek, kiek metų šiemet sukako ir šiai televizijai. Viena iš mokamos televizijos lyderių Lietuvoje savo gimtadienio proga nusprendė į gražiausius Europos miestus savo klientus nukelti ne tik kasdien rodomuose gražiausiuose filmuose ir laidose, ta iau ir realiai – dovanodama jiems net 15 kelionių.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų