REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
52
Eurobasket 2017: Lietuva – Vokietija (nuotr. Fotodiena/Mato Baranausko)

Lietuvos rinktinės krepšininkas Martynas Gecevičius po penktadienio treniruotės pasidalijo mintimis apie laukiančią dvikovą su Graikija.

52

Lietuvos rinktinės krepšininkas Martynas Gecevičius po penktadienio treniruotės pasidalijo mintimis apie laukiančią dvikovą su Graikija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Krepšininkas įsitikinęs, kad graikų pasirodymas grupėje neatspindi tikrojo jų pajėgumo, todėl rytoj laukianti dvikova bus itin sunku.

REKLAMA

- Kokius akcentus treneris sudėliojo prieš dvikovą su Graikija?

- Kaip visą laiką, analizavome priešininkų stipriąsias ir silpnąsias puses. Žiūrime, kaip jie mėgsta žaisti. Tam ruošiamės. Dėliojame viską ir derinamės veiksmus, kaip prieš juos žaisti.

- Graikijos rinktinė visada turėdavo aiškiai išreikštą lyderį, o dabar tokio nėra. Kaip tai keičia jūsų žaidimą?

- Jie žaidžia aukšto lygio krepšinį. Ta ketvirtoji vieta grupėje tikrai neatspindi jų pajėgumo. Jie tikrai yra gera komanda, kuri nuolat kovoja dėl titulų. Turi pajėgių žaidėjų.

REKLAMA
REKLAMA

- Pats gerai išmanai graikų krepšinį. Kas, tavo nuomone, yra pavojingiausias žaidėjas?

- Jie turi Printezį, Slouką, Calathesą, Bourousį, kuris dar tikrai neįsižaidė – daug pajėgių žaidėjų. Vieną dieną gali iššauti vienas, kitą – kitas. Mes stengsimės to neleisti.

- Buvo kalbų apie nesutarimus Graikijos rinktinėje, ar teko kažką girdėti?

- Graikai, visada yra karštakošiai. Tiek aikštelėje, tiek už jos ribų. Kai jų tiek daug susirenka į vieną vietą, gal kažkokių nesutarimų ir turėjo, bet nemanau, kad tai turės įtakos jų žaidimui. O jeigu ir turės, mes gerai žaisim, o jie pyksis tarpusavyje, tada tik geriau mums nuo to.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kokia situacija dėl M. Kuzminsko?

- Dabar mes turėjome treniruotę. Jis sportavo ne visa jėga, bet manau, kad daktarai viską padarys, jog jam būtų viskas gerai ir jis galėtų žaisti. Tikimės, kad jo pakeis nereikės.

- Esi vienas iš trijų 2010 m. bronzinių Lietuvos rinktinės narių. Ar Stambulas sukelia kokių prisiminimų?

- Stambulas sukelia daug prisiminimų. Bet jie prieš 5-7 metus. Norisi naujų prisiminimų po šio čempionato. Bet dabar koncentruojamės ties graikais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų