REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
,,Čiop Čiop Event Studio“ atidarymo šventė (nuotr. Fotodiena.lt)

 Visada pasitempusi, elegantiška ir labai stilinga. Taip būtų galima apibūdinti verslininkę Justiną Stambrauskaitę, kuri, atrodo, savo išvaizdoje apgalvoja kiekvieną smulkmeną.

34

 Visada pasitempusi, elegantiška ir labai stilinga. Taip būtų galima apibūdinti verslininkę Justiną Stambrauskaitę, kuri, atrodo, savo išvaizdoje apgalvoja kiekvieną smulkmeną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nepriekaištingai moteris atrodė ir ketvirtadienio vakarą, kai kartu su mama atvyko į kulinarinės studijos „Čiop Čiop Event Studio" atidarymo šventę. Tik šį kartą žvilgsnis krypo į jos plaukus.

REKLAMA

„Pavargau nuo ilgų plaukų, nors, manau, kad tai vienas iš moteriškumo simbolių. Visgi norėjau pabūti trumpesniais, nors neatmetu galimybės vėl greitai būti ilgaplauke“, - šypsosi Justina. Pasikeitė ne tik plaukų ilgis, bet ir spalva, nors moteris išduoda – lengva nebuvo.

„Jau kurį laiką plaukus šviesinu, bet tai man užtruko dėl įvairių priežasčių. Turėjau liūdnos patirties su vienu grožio salonu, kuris labai nekokybiškai nudažė, bet galiausiai džiaugiuosi spalva, kurios norėjau“, - išduoda verslininkė.

Net 24-erius metus Justina nedažė savo plaukų, tačiau vėliau vos per vienerius spalvą pakeitė net kelis kartus.

„Prieš metus nusidažiau pirmą kartą, bet pabuvau ir juoda, ir ruda, ir blondinė. Už visus metus dažiau (juokiasi). Bet supratau, kad man labiausiai tinka ir patinka šviesūs plaukai. Visgi nors greitu metu neplanuoju keisti spalvos, bet su manim kaip diena – taip naujiena“, - juokiasi Justina, išduodanti, kad būti šviesiaplauke atitinka ir jos charakterį.

Visgi ji ne kartą nusivylė specialistų paslaugomis, o per skaudžią praktiką suprato ir vieną taisyklę – prabangių salonų paslaugos ne visada reiškia kokybę.

„Surasti gerą meistrą tikrai sunku. Buvau labai nusivylusi ir turėjau nemalonią patirtį su dideliu, žinomu salonu, todėl tikrai didelės kainos nereiškia, kad meistras bus geras. Gal net daugiau tikimybių rasti profesionalą pigesniame salone“, - pataria moteris.

Justina išduoda, kad daugelį jos išvaizdos pokyčių nulėmė permainos gyvenime. Šį kartą taip pat netrūksta naujienų, tačiau jos visos susijusios su verslu.

„Anksčiau išvaizdos pokyčiai buvo susiję su santykiais, vyrais. Visgi supratau, kad pirmiausia moteris turi keistis dėl savęs, tik vėliau dėl vyrų. Jei keisiesi tik dėl vyrų, nuolat kis ir jie, o tu niekada vyrams neįtiksi. Svarbiausia patikti pačiai sau“, - dalijasi Justina.

Ir nors daugelis moterų dėl įvairių priežasčių itin kritiškai atsiliepia apie savo išvaizdą, Justina mano, kad kiekviena privalo save mylėti. Žinoma, nereikia pamiršti, kad svarbu stengtis ir puoselėti savo grožį.

„Nesu ta moteris, kuri deda daug pastangų, bet, manau, moteris privalo atrodyti gražiai pati sau, nes tada ji atrodys graži ir aplinkai“,- sako Justina.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų