REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Altajaus kalnuose dingusio jauno klieriko artimuosius Panevėžio krašte pasiekė tragiškos žinios

Altajaus kalnuose dingusio jauno klieriko artimuosius prieš kelias savaites Panevėžio krašte pasiekė tragiškos žinios. Įtariama, kad autostopu keliavęs 27-erių vaikinas nuskendo upėje.

15

Altajaus kalnuose dingusio jauno klieriko artimuosius prieš kelias savaites Panevėžio krašte pasiekė tragiškos žinios. Įtariama, kad autostopu keliavęs 27-erių vaikinas nuskendo upėje.

REKLAMA

„Mūsų brolis seminaristas Karolis Kergė bus laidojamas Joniškėlyje šeštadienį, rugsėjo 9 d., po 12 val. šv. Mišių Joniškėlio Švč. Trejybės bažnyčioje. Ten nuo ketvirtadienio 15 val. iki pat laidotuvių bus pašarvota urna su Karolio palaikais.

Prašome visų šv. Juozapo kunigų seminarijos bičiulių, o taip pat ir Karolio artimųjų bei draugų maldos už mirusįjį.

Ketvirtadienį 18 val. Joniškėlio bažnyčioje melsis Panevėžio vyskupas Linas Vodopjanovas OFM.

Nenusiminkime „kaip tie, kurie neturi vilties. Jeigu tikime, kad Jėzus numirė ir prisikėlė, tai Dievas ir tuos, kurie užmigo susivieniję su Jėzumi, atsives kartu su juo.“ (1Tes 4,13-14)“, - rašoma feisbuko paskyroje.

Su draugais mėgęs keliauti linksmas ir nuoširdus vaikinas dar mėnesio pradžioje feisbuke rašė: “Štai dešimties dienų kelionė Mongolijoje eina į pabaigą. Pirmoje nuotraukoje – turbūt paskutinė nakvynės vieta Mongolijoje. Šiandien bandysiu pasiekti Rusijos Altajaus kalnus.” Tai – paskutinis Karolio įrašas socialiniame tinkle. Tris savaites nepavykstant susisiekti su lietuviu keliautoju ir ėmus patiems ieškoti kontaktų su vietos milicija, šį savaitgalį artimieji išgirdo skaudžią žinią.

REKLAMA
REKLAMA

"Mano draugo pažįstamas rusas bendravo su policija ir jam pranešė, kad rastas kūnas. Ir kad reikia, kad atpažintumėm. Tai mes gavom nuotraukas. Tie žmonės, kurie su arkliais jojo tose vietovėse, pamatė, kad kūnas plaukia ir iš vienos į kitą upę įplaukė ir jie jojo aštuonis kilometrus, kad jį galėtų sugaut ir ištraukt", - sakė vaikino draugė.

REKLAMA

Tiesa, ambasadai detalių kol kas nepateikta, ji laukia oficialaus rašto. Vaikino draugai neoficialiai išgirdę daugiau. Esą vietiniai pastebėję upe plaukiantį kūną ir pasileidę jį vytis.

"Peržiūrėjom rūbus, peržiūrėjom nuotraukas kelionių, ką jis turėjo iš rūbų. Tai iš rūbų kaip ir jisai. Iš visos kitos fizinės informacijos, ūgio nesuprasi, nes ne taip nufotografuotas, kad galėtum suprast", - sakė žuvusiojo mergina.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų