REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Po baisios tragedijos nuskendus penkerių metų berniukui, kaimynai papasakojo daugiau detalių apie nelaimę. 

Po baisios tragedijos nuskendus penkerių metų berniukui, kaimynai papasakojo daugiau detalių apie nelaimę. 

REKLAMA

Visi Dūdlaukio kaimo gyventojai giria šeimą ir pasakoja, kaip tėvai mylėjo savo mažąjį berniuką. Abu dirbo pakaitomis, kad vienas iš jų galėtų namuose prižiūrėti vaikelį.

Mažyliui namuose niekada netrūko dėmesio, maisto, rūbelių ar vaikiškų žaislų. Sveikata berniukas taip pat nesiskundė. Visi spėlioja, kaip taip žaibiškai, kol tėtis buvo nusisukęs vos akimirkai, atsitiko baisi tragedija.

"Na, aš galvoju, jis lakstė, vakar saulės nebuvo, gal ta žolytė slidi, nu gal pasidarė kas širdikei, gal galvytė susisuko, gal paslydo, nu kiek čia reikia vaikui. Įkrito, kūniukas tuoj atšalo, juk čia minučių reikalas tokiam vaikiukui", - sakė kaimynė Virginija.

Nelaimės sukrėsti miestelio žmonės braukia ašaras ir negali patikėti, kad berniuko neteko tokia tvarkinga ir mylinti šeima.

REKLAMA
REKLAMA

"Jis, matyt lakstė, prasprūdo. Tas sakė bulvienojus rinko, kažką. Nepastebėjo ir viskas pro šalį bėgant pro prūdą", - sakė kaimynė.

Prie tvenkinio, pasak kaimynų, mažylis niekada neidavo, varteliai, atskiriantys namus ir vandens telkinį, esą būdavo uždaryti. Tik šįkart, kol tėtis darbavosi kieme, vaikelis rado priėjimą prie vandens. Tikslias nelaimės aplinkybes greitu metu nustatys pareigūnai.  

Išsamiau žiūrėkite TV3 reportaže: 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų