REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Johnas Polas su žmona Michelle (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Gedintis našlys pasidalino jautria savo mirusios žmonos, nespėjusios su svajonių suknele žengti prie altoriaus, nuotrauka.

9

Gedintis našlys pasidalino jautria savo mirusios žmonos, nespėjusios su svajonių suknele žengti prie altoriaus, nuotrauka.

REKLAMA

Ilinojaus valstijoje, JAV gyvenantis Johnas Polo‘as (31 m.) savo „Facebook“ paskyroje paviešino žmonos Michelle, įamžintos pas vestuvinę suknelę koregavusią siuvėją, fotografija.

„Tai vestuvinę suknelę dėvinti mano žmona. Nespėjau jos tokios išvysti“, - rašė jis.

Vyro įrašas socialiniame tinkle sulaukė daugiau nei 4000 reakcijų.

Portalui „People“ Johnas pasakojo, jog juodu susipažino 2002-aisiais, kai dar mokėsi vienoje Ilinojaus vidurinių mokyklų. Po metų draugystės pora išsiskyrė, tačiau po 8 metų jie vėl pradėjo susitikinėti.

2013-ųjų liepą Johnas ir Michelle sužinojo, jog moteris serga proksimaline epiteline sarkoma – reta vėžio rūšimi, per 5 metus pareikalaujančia 50-70% visų sergančiųjų gyvybių. Pora nusprendė greitai susirašyti rūmuose.

REKLAMA
REKLAMA

Po 3 metų vėžys išplito į kepenis, plaučius, gimdą ir stuburgalį. Būtent tada, 2016-ųjų vasario mėnesį, sutuoktiniai planavo antrą, didesnę ir linksmesnę vestuvių puotą.

REKLAMA

Michelle nenorėjo, jog prieš ceremoniją Johnas pamatytų ją su vestuvine suknele. Tačiau dar gerokai prieš didžią dieną, liga moterį paguldė į lovą.

Michelle mirė 2016-ųjų sausio 22 dieną. Jai tuomet buvo 30 metų, o iki taip lauktos vestuvių ceremonijos buvo likusios tik kelios savaitės.

Johnas rašė, kad šią nuotrauką rado po žmonos mirties praėjus savaitei. Vieną vakarą jis gulėjo lovoje ir žiūrėjo į Michelle telefone paliktas fotografijas. Vyras nė nenutuokė, kad ši nuotrauka egzistuoja, o ją aptikus, jį užplūdo įvairios emocijos.

REKLAMA
REKLAMA

„Tuo pat metu buvau ir laimingas, ir priblokštas, bet jei dabar turėčiau apibūdinti tai, kaip jaučiausi pirmą kart pamatęs tą nuotrauką, tam labiausiai tiktų žodis „didžiuojuosi“. Džiaugiausi, kad ji buvo mano žmona“, - rašė Johnas.

Po žmonos iškeliavimo praėjus mėnesiui, vyras sukūrė „Facebook“ puslapį „Better Not Bitter Widower“. Pasak jo, rašymas Johnui padeda lengviau gedėti, be to, jis bendrauja su kitais našliais.

„Rašymas ir buvimas našlių bendruomenės nariu mane išgelbėjo. Šis procesas mane gydo, tačiau skaitant kitų paliktus komentarus, jaučiuosi daug geriau žinodamas, jog padedu kitiems. Užplūsta sunkiai apibūdinami jausmai“, - sakė Johnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų