REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
LadyMafia vakaras (nuotr. Organizatorių)

„Pati žaidžiau „Mafija“ žaidimą apie du metus ir nusprendžiau vesti šią smagią pramogą tik moterims. Manau, kad intelektualių pramogų niekada nebus per daug“, - prisipažino kartą per mėnesį „LadyMafia“ vakarus organizuojanti Gerda Diškevičienė.

8

„Pati žaidžiau „Mafija“ žaidimą apie du metus ir nusprendžiau vesti šią smagią pramogą tik moterims. Manau, kad intelektualių pramogų niekada nebus per daug“, - prisipažino kartą per mėnesį „LadyMafia“ vakarus organizuojanti Gerda Diškevičienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasak jos, žmonės renkasi ką veikti, ieško būdų, kaip įdomiau praleisti laisvą laiką. „Šį žaidimą, be abejo, gali žaisti visi, tačiau mano praktika rodo, kad daugiau žaidžiančių „Mafiją“ yra dailiosios lyties atstovių, - tikino „LadyMafia“ vakarų organizatorė bei vedėja.

REKLAMA

Mafija - tai psichologinis socialinis žaidimas, kuris lavina daugybę kominukacinių įgūdžių, vaizduotę, psichologijos žinias, moko išklausyti kitus, moko valdyti emocijas, kūno kalbą, atpažinti melą. „Mafija“ žaidimas pelnytai yra įtrauktas į pasaulio visų laikų geriausių žaidimų TOP-50.

„Moterys, žaisdamos tik moterų ratelyje, mano nuomone, labiau atsipalaiduoja, pasisemia teigiamos moteriškos energijos. Merginoms patinka pasipuošti, nusifotografuoti, pabūti kitoje, moteriškoje aplinkoje, - teigė G. Diškevičienė. - Beveik kiekviena dirba darbe, po darbo namuose laukia buities rūpesčiai, tad sudalyvavimas „LadyMafia“ uždarame renginyje išties puikus prasiblaškymas nuo visko. „LadyMafia“ vakaro metu mes ne tik žaidžiame, tačiau taip pat ir smagiai šnekučiuojamės, renkame bei apdovanojame geriausią vakaro žaidėją, vaišinamės užkandžiais bei taure vyno“.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak G. Diškevičienės, žaidimas „Mafia“ leidžia pabėgti nuo kasdienių rūpesčių, moko suprasti kūno kalbą ir tiksliai formuluoti mintis. Žaisdamas šį žaidimą žmonės lengviau susipažįsta su naujais žmonėmis ir realiame gyvenime. Žaidimas „Mafia“ - tai išėjimas iš komforto zonos tiems, kas turi scenos baimę, bei puiki proga pasitikrinti, ar moki atpažinti melą nuo tiesos.

„LadyMafia“ vakarai organizuojami kartą per mėnesį jaukiame Vilniaus restoranėlyje Savičiaus gatvėje. Organizatoriai primena, kad „LadyMafia“ pramoga galima paįvairinti mergvakarį, gimtadienį ar kitą šventę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šįkart kalbiname pirmą kartą „Mafią“ žaidusią Ilką Adams apie įspūdžius po vieno iš „LadyMafia“ vakarų.

- Ilka, ko tikėjotės eidama į „LadyMafia“?

- Nieko nesitikėjau, nes niekada nebuvau girdėjusi apie šį žaidimą. Ėjau ir galvojau, kad būtų gerai viską suprasti kaip reikės žaisti.

- Kokie įspūdžiai po žaidimo?

- Įspūdžiai labai geri! Tai nauja patirtis. Per pirmąjį žaidimą ištraukiau mafijos boso kortą. Žinoma, turėjau apsimesti, kad esu geras pilietis. Man asmeniškai tai buvo iššūkis, kadangi meluoti man labai sunku, mano veidas dažniausiai viską parodo, tačiau sekėsi ganėtinai neblogai, ir iššūkiai man patinka - šypsosi Ilka.

REKLAMA

- Ką Jums davė „Mafija“?

- Puikiai bei naudingai praleidau laiką. Ir dar galiu pasakyt - nevertink knygos pagal jos viršelį ir pasitikėk savo pirmine nuojauta. Kartais mergina gali labai gerai meluoti, įtikinėti, tačiau žiūrint į ją tiesiog supranti, kad ji yra „mafijos“ atstovė ir tiesiog moka gerai meluoti.

- Ar dalyvautumėte „LadyMafia“ renginyje dar kartą?

- Tikrai taip! Kiekvienas žaidimas vis kitoks, ypač kai žaidi su skirtingais žmonėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų