REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)
29

Rugsėjo 5 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Šiandien jus vilios nepatirti potyriai, naujovės. Galite aptarti svarbius reikalus, išgirsti pasiūlymų. Intuicija padės atskirti grūdus nuo pelų, o vaizduotė - išplėtoti bet kokią mintį. Domėsitės priešinga lytimi ir jumis akivaizdžiai domėsis.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Būsite nusiteikę analizuoti savo ir kitų elgesio motyvus bei siekti sutarimo, stabilumo. Gali būti, kad gausite praktišką dovaną ar naudingą patarimą. Stenkitės išsaugoti finansinę pusiausvyrą, susitvarkyti nuosavybės dokumentus.

REKLAMA

Dvyniai

Aktualūs bus reikalai, susiję su žiniasklaida, mokslu, ryšiais, reklama. Galbūt sulauksite žinučių apie giminaičių, draugų numatomus vizitus. Siekite konkretumo, tikslumo, jeigu teks derėtis, sudarinėti sutartis, informuoti kitus žmones.

Vėžys

Jei nepuoselėjate nerealių troškimų, šiandien jokių nusivylimų nepatirsite. Turėtų pavykti sumanymas, susijęs su nekilnojamuoju turtu, apdaila, praktiniais šeiminiais reikalais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Palanku užsiimti kūrybiniais projektais, šou verslu. Jeigu tai nėra aktualu, savo rezultatais, pasiekimais, išryškėjusiomis savybėmis ar gabumais jus gali nustebinti vaikai ar mylimas žmogus.

Mergelė

Šiandien būsite pedantiški, pastabūs detalėms. Išrankiai vertinsite savo ir aplinkinių išvaizdą, darbo kokybę. Jeigu mėginsite įsidarbinti, turėtų pasisekti. Bet kuriuo atveju, jūsų kruopštumas, darbštumas neliks neįvertinti.

Svarstyklės

Šiandien jums seksis reikštis viešumoje, organizuoti, bendrauti. Sulauksite daug dėmesio iš kitų žmonių. Galite jais labai pasitikėti, o tai nebūtų naudinga. Nepakenktų rimčiau įsigilinti ir suprasti tikruosius aplinkinių motyvus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Gali būti, kad turėsite išlaidų ar reikalų su investicijomis, draudimu, paveldėjimu, alimentais. Regis, kažkokį svarbų reikalą užbaigsite sėkmingai. Jeigu ieškote darbo ar rėmėjų, galite gauti pranešimą.

Šaulys

Galite gauti žinią iš toli arba labai domėsitės mokslo, kultūros, politikos klausimais. Tikėtinas reikšmingas susitikimas, galbūt dalykinis vizitas, pokalbis. Regis, tai suteiks tvirtybės, drąsos, naujų vilčių.

Ožiaragis

Diena gali suteikti peno apmąstymams, ypač jei galvojate apie karjeros perspektyvas, verslo partnerystę. Jei jums dabar pavyks išsilaikyti prieš konkurentus bei nepatenkintus kolegas, įeisite į vėžes ir pajusite, kad atsiranda bendraminčių.

REKLAMA

Vandenis

Būsite nusiteikę demonstruoti iškalbos dovaną, politikuoti, ieškoti bendraminčių. Situacija atrodys palanki, jausitės išgirsti, įvertinti. Tik pernelyg nepasikliaukite šiuo įspūdžiu: kai kurie žmonės nėra tokie geranoriški, kaip atrodo.

Žuvys

Filosofinis požiūris padės jums susitaikyti su permaina svarbiuose santykiuose, nutrūkusiu ryšiu ar pan. Galite suvokti dalykus, kurių anksčiau niekaip nesugebėjote sau paaiškinti. Gali būti, kad šiandien vienatvė teiks didžiausią atgaivą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų