REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugsėjo 03 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jus domins kitiems nesuprantami dalykai, įvairūs eksperimentai, keistos pramogos. Lengva susikompromituoti, pakenkti savo reputacijai. Saugokitės vagių, sukčių. Pasistenkite būti įžvalgesni, atidesni.

Tauras

Būsite nerimastingi, ištroškę meilės bei nuotykių. Jeigu aistros nėra, ją išgalvosite. Svarbu, kad emocijos kunkuliuotų ir jaustumėtės reikalingi.

Dvyniai

Patinka ar nepatinka, šiandien teks aiškintis piniginius reikalus. Pasistenkite būti racionalūs, taupūs, kalbėti konkrečiai. Nedalinkite paviršutiniškų pažadų.

Vėžys

Aktyvūs bus žiniasklaidos, reklamos atstovai bei tie, kuriems tenka daug bendrauti. Tačiau vertėtų nepasitikėti abejotina informacija, gandais ir jų neskleisti. Neimkite į širdį apkalbų savo atžvilgiu.

Liūtas

Tikriausiai nesiseks susikalbėti su artimiausiais žmonėmis. Maža tikimybė, kad sulauksite jų pritarimo ir palaikymo. Beje, kritikuodami ir prieštaraudami jie gali būti teisūs. Nepameskite svarbių dokumentų.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Šiandien galite sėkmingai panaudoti kūrybinius gabumus, humoro jausmą. Jums labai rūpės vaikų ir mylimo žmogaus interesai, tad kaip įmanydami jiems padėsite. Nebūkite patiklūs, nes yra pavojus, jog būsite vedžiojami už nosies.

REKLAMA

Svarstyklės

Jūsų darbą (jei šiandien tenka dirbti) gali kiek apsunkinti didinama atsakomybė, griežtėjantys reikalavimai ar kriterijai. Arba iš keblios situacijos reikės gelbėti kolegą, kažką taisyti ar dėl ko nors aiškintis.

Skorpionas

Tikriausiai suaktyvės jūsų konkurentai, priešai. Tikslų ir pažiūrų kaitaliojimą, nekantrumą aplinkiniai gali palaikyti jūsų nesubrendimu. Lengvabūdišku elgesiu jūs galite pakirsti ir artimo žmogaus pasitikėjimą.

Šaulys

Primygtinai siūloma investicija gali sukelti nerimo. Sekite aktualią informaciją, nes galimos frazės, kurių nepastebėjimas ar nepaisymas gali atnešti nuostolių. Pasidomėkite, kam išleidžia pinigus partneris, vaikai.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Šiandien itin svarbu nepažeisti profesinės ir pilietinės etikos. Įtakingi draugai arba užsienio partneriai gali padėti realizuoti troškimus. Tačiau galimi ir tušti pažadai, nerimti, net apgaulingi kurstymai. Nesivelkite į aferas.

Vandenis

Diena bus gerokai įtempta. Nervins nestabilumas, greita situacijos kaita. Per didelę reikšmę galite suteikti nereikšmingai permainai.

Žuvys Galimi pokyčiai santykiuose su draugais, bendradarbiais (jei būdami darbe su jais susitiksite). Regis, ne itin seksis rasti geranoriškų pašnekovų. Derėtų išsiaiškinti mažus nesusipratimus ir švelninti nuomonių skirtumus. Būtina atsižvelgti į kitų jausmus, poreikius.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų