REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
21 mln. eurų vertės vestuvės: Adrijos pakrantėje ištekėjo milijardieriaus duktė (nuotr. Vida Press)

Niujorko „Pardavimų karaliaus“ dukra aukso žiedus su mylimuoju sumainė saulėlydžio apšviestoje Adrijos jūros pakrantėje prieš 400 draugų ir artimųjų.

39

Niujorko „Pardavimų karaliaus“ dukra aukso žiedus su mylimuoju sumainė saulėlydžio apšviestoje Adrijos jūros pakrantėje prieš 400 draugų ir artimųjų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Renee Sutton kartu su sužadėtiniu Eliotu Cohenu susituokė tradicinėje žydų ceremonijoje. Moters milijardierius tėtis Jeffas, 552-as turtingiausias žmogus planetoje, teigiama išleido daugiau nei 21 mln. eurų, kad jo dukra turėtų pačią įsimintiniausią dieną savo gyvenime. Ši vestuvių puota ir linksmybės, prasidėjusios dar 4 dienos prieš didžiąją šventę, yra laikomi vienu brangiausiu organizuotų renginių šalyje.

REKLAMA

Nekilnojamojo turto magnatas su dukra į ceremoniją atvyko arklių traukiama karieta.

Sutuoktinių draugai ir šeimos nariai meilės priesaiką stebėjo iš ant akmenuotos atodangos įrengtų sėdėjimo vietų, o į Italijos kurortą Monopoli miestą, esantį Puglia pakrantėje, iš Niujorko juos atskraidino specialiai užsakytas privatus lėktuvas.

Belaukiant ceremonijos pradžios, fone skambėjo choro atliekamos modernios meilės dainos.

Jaunavedžių pora įžadus vienas kitam davė stovėdami po tradiciniu žydų vestuvių baldakimu, simbolizuojančiu judviejų sąjungos sukurtus naujus namus. Ką tik susituokusią porą, einančią pro svečius, lydėjo sveikinimai, plojimai ir šūksniai. Vestuvių puota buvo surengta visai šalia esančiame paplūdimyje.

REKLAMA
REKLAMA

Darbuotojai visą savaitę sunkiai triūsė, kad nedidelį smėlio paplūdimį paverstų puotai tinkama vieta, kurioje buvo ir šokių aikštelė.

Pažiūrėti, kaip tuokiasi turtingų šeimų atstovai sugužėjo daugiau kaip 100 vietinių kurorto gyventojų. Daugelį ten patraukė ir italų spaudos paskleisti gandai, jog puotoje žada pasirodyti ir pati Madonna ar Lady Gaga. Kaip ir buvo galima tikėtis, gandai, taip pat ir kalbos, jog svečių sąraše yra pati Ivanka Trump ir Chelsea Clinton, nepasitvirtino.

Vis dėlto, vietiniams gyventojams pasisekė iš arti pamatyti nuotaką, pasipuošusią nugarą atidengiančia suknele, ir jos sužadėtinį, kurie, dar gerokai prieš prasidedant vestuvėms, paplūdimyje pozavo fotografui.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jaunikis ir jaunosios tėvas dėvėjo prabangius kostiumus, po kaklu pasirišo peteliškes ir atrodė atsipalaidavę bei laimingi.

Įspūdingos sumos pinigų

Paplūdimys į puotai tinkamą vietą buvo ruošiamas beveik iki pat ceremonijos pradžios, kai likus 30 minučių pradėjo rinktis svečiai. Nors kėdės ir stalai jau buvo savo vietose, papildomų rankų reikėjo norint tinkamai aptverti puotos vietą.

Vakaras baigėsi įspūdingu fejerverkų šou, o po to visi svečiai nuvežti į Bari oro uostą, kuriame jų laukė skrydis atgal į Niujorką.

REKLAMA

Teigiama, kad svečių atskraidinimui Jeffas Suttonas išleido maždaug 4 mln. eurų. Lėktuvas „Boeing 757“ atliko net 2 skrydžius, o „Boeing 747“ atskraidino jaunavedžius ir pačius artimiausius jiems žmones. Kelionės iš Niujorko į Bari oro uostą ir atgal magnatui atsiėjo 588 tūkst. eurų.

552-as turtingiausias žmogus Žemėje, kurio turtas vertas daugiau nei 3 mlrd. eurų, nepagailėjo nė cento savo mylimos dukters svajonių dienai.

Puotą puošė daugiau nei 8 tonos iš Olandijos atskraidintų gėlių, o visi 400 svečių nakvojo prabangiame 5 žvaigždučių kurorte, kur vienos nakties kaina prasideda nuo 420 eurų.

REKLAMA

Kad puotos svita nenuobodžiautų, nekilnojamojo turto magnatas pasirūpino, jog jiems niekada netrūktų maisto ir gėrimų, o po kurortinį miestelį juos vežiojo net 50 mini autobusiukų.

Apsaugos darbuotojai, kaip ir patys muzikantai, taip pat buvo atskraidinti tiesiai iš Niujorko.

Jeffo Suttono dukros vestuvėms buvo užsakyti visi 63 kurorte esantys kambariai ir vilos, išsidėsčiusios 242 hektarų plote.

Jeffas Suttonas su žmona turi dar 4 vaikus ir 18 mln. vertės namus Džersio pakrantėje, tačiau savo tikraisiais namais vadina Brukline esančią prabangią sodybą, kurioje gyveno ir Jeffo seneliai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Milijardierius turtus susikovė Manhatane pardavinėdamas nekilnojamąjį turtą. Būtent todėl ir dar dėl sugebėjimų į savo valdomus pastatus pritraukti prabangių prekių ženklų parduotuves, jį dažnas vadina „Pardavimų karaliumi“. Jo vadovaujama įmonė „Wharton Properties“ valdo vienus prabangiausių pastatų, kuriuose įsikūrusios žinomų dizainerių, tokių kaip „Armani“, „Escada“, „Dolce and Gabanna“ ir „Abercrombie and Fitch“, parduotuvės. Pernai metais jis pasirašė 15 metų 588 mln. eurų vertės kontraktą su kompanija „Nike“, kuri ruošiasi atidaryti parduotuvę garsiajame Penktajame aveniu.

Jeffas Suttonas nemėgsta demonstruoti savo turtų ir yra gan kuklus. Nors jis kartu su žmona aktyviai dalyvauja žydų labdaros renginiuose, retai kada išvysite jį žengiantį raudonuoju kilimu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų