REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Žurnalistas iš Gruzijos Nikoloz Beradze Audriaus Bareišio nuotr.

Į Izraelį iš Gruzijos atvykęs žurnalistas Nikoloz Beradze net neabejoja, kad šio vakaro dvikova tarp jo šalies rinktinės ir Lietuvos bus itin atkakli.

34

Į Izraelį iš Gruzijos atvykęs žurnalistas Nikoloz Beradze net neabejoja, kad šio vakaro dvikova tarp jo šalies rinktinės ir Lietuvos bus itin atkakli.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tikimės laimėti, nes lietuviai dar nėra įgavę geriausios formos. Mums pasisekė, kad su Lietuva žaidžiame būtent dabar, nes vėliau ši rinktinė taps sunkiai sustabdoma“, - neabejojo N. Beradze.

REKLAMA

Tiesa, visa Gruzijos žurnalistų delegacija tik pasitaikius progai vis domisi, ar Donatas Motiejūnas spės atskristi į rungtynes? Šį klausimą iš Gruzijos kolegų jau teko išgirsti bene 10 kartų per parą.

- Kaip vertinate šių metų Gruzijos rinktinę?

- Šiais metais turime stipriausią rinktinę kokią tik esame iki šiol turėję. Žaidėjai žaidžia labai gerai. Bet mes nežiūrime itin rimtai į tą laimėtą dvikovą prieš Lietuvą Klaipėdoje. Ten buvo draugiškos rungtynės. Šios dienos dvikova yra gerokai svarbesnė.

REKLAMA
REKLAMA

Žinoma, mes tikimės laimėti, bet žinome, kad Lietuva yra šios poros ir visos grupės favoritė. Bus atkaklios rungtynės. Jau turėsime Zaza Pachulia. Tikimės, kad mūsų gynyba padės įveikti lietuvius.

- Kiek svarbu yra tai, kad Lietuva ir Gruzija susitinka jau pirmą čempionato dieną?

- Asmeniškai mums tai yra labai gerai. Prisipažinsiu, kad būtent dėl šios priežasties turime daugiau galimybių nugalėti. Jeigu su lietuviais žaistume paskutinę grupės rungtynių dieną, tada jie jau būtų įgavę geriausią formą, o tai labai apsunkintų mūsų rinktinės situaciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kokia situacija su Zaza Pachulia?

- Jis jau bus sudėtyje, bet toli gražu toli nuo savo geriausios sportinės formos. Kaip treneris sakė, tikriausia, daugiau teks kitiems žaisti turnyro pradžioje. Nors Zaza ir teigia, kad yra pasiruošęs, bet reikia sulaukti rungtynių ir viskas bus aišku. Nežinome, kiek ta trauma atsilieps rungtynėse. Bet jau dvi dienas jis treniravosi visa jėga.

- Visi žinome, kad Gruzija yra labiau futbolo nei krepšinio šalis. Kaip keičiasi ši situacija?

- Jei atvirai, tai krepšinio situacija Gruzijoje yra labai prasta. Taip, pirmoje vietoje yra futbolas. Bet manau, kad mūsų krepšininkai jau įrodė, kad reikia daugiau pinigų investuoti būtent į krepšinį. Nacionalinis čempionatas Gruzijoje yra labai silpnas. Reikia užsiimi su vaikų krepšiniu. Kito kelio nėra.

REKLAMA

- Kaip jautriai jūsų sirgaliai reaguoja į krepšinio rinktinės pralaimėjimus?

- Jeigu šiandien pralaimėsime Lietuvai, tai nebus baisi katastrofa. Nes favoritai lietuviai. Bet tikimės jums sukelti labai daug problemų. Pažiūrėsim. Bet jei pralaimėtume Vokietijai ar Ukrainai, tada rinktinė sulauktų daug priekaištų. Bet kokiu atveju, krepšininkai jau užsitarnavo pagarbą ir sirgaliai juos myli.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų