REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
23
Viktorija Šaulytė ir Joringis Šatas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Vakar Valdovų rūmuose iškilmingai atidarytas naujasis 92-asis LRT sezonas. Į džiaugsmingą šventę susirinko net keli šimtai svečių, tarp kurių – ir daug pramogų verslo garsenybių.

23

Vakar Valdovų rūmuose iškilmingai atidarytas naujasis 92-asis LRT sezonas. Į džiaugsmingą šventę susirinko net keli šimtai svečių, tarp kurių – ir daug pramogų verslo garsenybių.

REKLAMA

Be jokios išimties vakarykščiame renginyje labiausiai visus savo įvaizdžiu sudomino stilistė Viktorija Šaulytė. Kartu su kolega Joringiu Šatu į televizijos sezono atidarymą atvykusi mergina visų svečių žvilgsnius traukė gilia iškirpte.

Netrukus po renginio socialinėje erdvėje „Šaša“ drabužių kūrėjų duetas sulaukė aštrių kritikos strėlių. Karčių komentarų negailėjo net žinomi žmonės. Daugelis tvirtino, kad toks atviras drabužis – ne merginos figūrai.

Apie susidariusią situaciją panoro prabilti ir kartu su V. Šaulyte renginyje buvęs jos bičiulis J. Šatas. Savo mintimis vaikinas pasidalino „Facebook“ tinkle.

REKLAMA
REKLAMA

„Niekada nerašiau ilgų įrašų įžeidžiančių kitus, nors mūsų tarpe, tai jau yra daugiau nei įprasta... Ačiū už daug daug dėmesio šį vakarą. Lietuvoje, kaip sako, blogos reklamos nebūna, nors mes su Viktorija visada sakome priešingai, bet...

REKLAMA

Suprantama, jog, kai neturi ką veikti arba dėl kažkokių vidinių konfliktų, na, arba dėl įžeidaus charakterio tu turi laiko dėtis įrašus, ieškoti labiausiai tinkančios nuotraukos pasišaipymui ir panašiai, tai gal ir nėra bloga reklama.

Apskritai, kalbu ne tik apie šią situaciją, bet ir apie dažną, daugelio pomėgį, šaipytis iš kitų. Tik pirma norėtųsi pasiūlyti vieną – susitvarkyti savo gyvenimus, kad niekas nieko negalėtų atkirsti atgal. O apie 95 proc., galima papasakoti daug. Na, bet kam. Jei manote, kad tai užglaisto jūsų trūkumus – klystate. Viskas su laiku sugrįžta dvigubai. Natūralūs papai su gilia iškirpte lengvai pataisomi. Bet galėsite džiaugtis dar ilgai, nes nieks nieko nekeis. Netrukdė draugių pliažinės suknelės ar sijonai nedengiantys užpakalio, tame pačiame LRT atidaryme? Aišku, ne! Nors gal ir trukdė, bet jūs joms nepasakysite, nes su kitomis – apkalbėsite už akių. Juk kasdienybė – varyti bjauriais žodžiais, o galiausiai, atėjus šypsotis į akis, girti ir pasiūlyti šampano...Ačiū, su malonumu.

REKLAMA
REKLAMA

Pirma savo papus ir p**das susižiūrėkite, apsispręskite, kas su kuo, nes grįžus į kaimą, mylimoji laukianti sostinėje tampa nebeįdomi, ir įsivertinkite savo lengvai uždirbtus „Dior“ rankinukus, o tada parašykite, kas blogiau – natūralūs papai ar supuvęs vidus...“ – viešai skelbė stilistas J. Šatas.

Prieš renginį V. Šaulytė tikėjosi dėmesio

tv3.lt mergina prisipažino, kad tokios kalbos ją mažai jaudina. Atsparumą neigiamai nuomonei Viktorija išsiugdė dar dalyvaudama realybės šou „2 Barai“.

„Kiekvienas įdomesnis ar ekstravagantiškesnis įvaizdis, manau, sulauks komentarų. Todėl tikėjausi, kad bus kalbų ir apie šį. Išpūstas burbulas parodo, kad mūsų kūryba kitokia ir kažką darome kitaip“, - tik tv3.lt pasakojo V. Šaulytė, kuri pati pasisiuvo daug dėmesio sulaukusį drabužį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų