REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pačioje Izraelio sostinėje Tel Avive tik retas sutiktas žmogus žino, kad jau visiškai netrukus prasidės Europos vyrų krepšinio čempionatas.

Pačioje Izraelio sostinėje Tel Avive tik retas sutiktas žmogus žino, kad jau visiškai netrukus prasidės Europos vyrų krepšinio čempionatas.

REKLAMA

Pasivaikščiojus miesto gatvėmis sunku rasti kavinę ar barą, kuriame būtų televizorius. Suprantama, gerai paieškojus – įmanoma, bet vis dėlto.

„Šiaip tai mums futbolas įdomiau. Bet kokiu atveju, net ir dėl futbolo niekas televizorių kavinėse ar baruose neskuba statyti. Jei nori rodyti transliacijas, turi savivaldybei siaubingus mokesčius mokėti. Tad sporto transliacijas galima stebėti tik specializuotuose baruose“, - situaciją paaiškino vieno nedidelio restorano darbuotojas.

Užsukus į dar keletą kavinių bei restoranų, pirmiausia, darbuotojai nuverdavo įtariais žvilgsniais. Tekdavo paaiškinti, kad netrukus prasidės krepšinio čempionatas. Taip, jūsų šalyje! Bet vienas restorano savininkas labai gudriai viską paaiškino: „Šiaip žmonės susitinka pabendrauti, tad niekada neįrengsime pas save televizoriaus!“

REKLAMA
REKLAMA

Nepaisant tv3.lt žurnalisto Tel Avive sutiktų žmonių abejingumo krepšiniui, Lietuvos krepšinio rinktinės sirgaliams sukurta puiki vieta stebėti rinktinės kovas. Specialiai lietuviams Mezizim paplūdimyje įrengta fanų zona. Tad tie, kas negalės stebėti dvikovų „Tel Aviv“ arenoje, tie turės galimybę atsidurti lietuviškoje aplinkoje itin išskirtinėje vietoje.

REKLAMA

Viena iš šios idėjos iniciatorių Izraelyje gyvenanti Ieva džiaugėsi, kad lietuviai turės savo erdvę stebėti rinktinės kovas: „Galiu užtikrinti, kad „Trys milijonai“ čia skambės daug kartų. Lietuvos trispalvės jau dabar gausiai plevėsuoja šiame paplūdimyje. Galiu išduoti, kad sirgaliams bus „Laimingos valandos“ pasiūlymas. Perkantiems vieną alaus bokalą antras bus nemokamas.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų