REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Šokių studija „Kandela“ ir Nerijus Juška (nuotr. Organizatorių)

Vilniuje įsikūrusi profesionali šokių studija „Kandela“ kviečia šokių mylėtojus ir norinčius šio meno išmokti į atvirų durų dienas.

7

Vilniuje įsikūrusi profesionali šokių studija „Kandela“ kviečia šokių mylėtojus ir norinčius šio meno išmokti į atvirų durų dienas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Modernioje šokių studijoje ant parketo jau intensyviai sukasi šokėjų poros bei nuolat skamba energinga muzika. Šiai studijai vadovauja ir šokėjus treniruoja daugkartinis Lotynų Amerikos šokių čempionas Andrius Kandelis bei 20-ies metų patirtį turinti profesionali šokėja ir šokių mokytoja Beatričė Skabickienė.

REKLAMA

Šokių studijos atvirų durų dienos vyks rugpjūčio 28, 30 dienomis ir rugsėjo 4 bei 6 dieną. Nuo 18:00 valandos visi norintys galės pabendrauti su „Kandela“ šokių studijos mokytojais. Bus suteikta visa informacija apie studijos veiklą, mokymo metodus, numatomas varžybas. Vyks registracija į naujas šokių grupes. Studijoje laukiami vaikai nuo jau nuo 3 metukų. Visos amžiaus grupės ras sau tinkamą veiklą. Prisijungti prie studijos kviečiami ir suaugusieji.

REKLAMA
REKLAMA

„Stengiamės, jog kiekvienas, įžengęs pro mūsų šokių studijos duris, pajustų ypatingą, jaukią atmosferą – studiją laikome antraisiais savo namais, tad siekiame, kad ir kiti, pas mus atvykę, pasijaustų taip pat. Atvirų durų dienomis ne tik suteiksime visą reikalingą informaciją, bet ir pakviesime šokti!”, - su nekantrumu naujų mokinių laukia Andrius Kandelis.

Savo ilgamete patirtimi studijoje „Kandela“ dalijasi ir baleto primarijus Nerijus Juška. Studijos svečias ir partneris moko vaikus lankstumo, plastikos ir elegancijos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Baletas yra šokių pamatas. Kiekvienam šokėjui labai svarbu nepriekaištingai valdyti savo kūną, tad baleto pamokos yra tai – nuo ko prasideda šokis. Su malonumu dalinuosi sukaupta patirtimi ne tik savo šokio mokyklose Vilniuje ir Kaune, dailiojo čiuožimo pamokose, bet ir draugų pramoginių šokių studijoje „Kandela“. “ – sako baleto primarijus Nerijus Juška.

Šokių studijoje profesionalūs treneriai moko standartinių šokių – nuo valso iki tango, fokstroto ar kvikstepo bei Lotynų Amerikos šokių kaip „čia čia čia“, samba, rumba, pasodoblis, džaivas – kad ir kurį šokį norėsite geriau pažinti, įvaldyti, šokių studijoje „Kandela“ profesionalūs treneriai Jums su mielu noru padės tai padaryti!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų