REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
89
„Hilton“ viešbutis ir jo teritorija Audriaus Bareišio nuotr.

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė jau šį netrukus atskris į karščiu alsuojančią Izraelio sostinę – Tel Avivą.

89

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė jau šį netrukus atskris į karščiu alsuojančią Izraelio sostinę – Tel Avivą.

REKLAMA

Čia, kaip ir rinktinės žaidime, iš anksto pasistengta viską sustyguoti iki menkiausių smulkmenų, tad nesugaišdami nė akimirkos, krepšininkai iš oro uosto atvyks tiesiai į prabanga tviskantį „Hilton“ viešbutį.

Naujienų portalas tv3.lt suteikia savo skaitytojams išskirtinę galimybę pasigrožėti vaizdais, kurie mūsų rinktinės nariams atsivers visų B grupės kovų metu. Pamatykite ne tik paties viešbučio interjerą bei atsiveriančius nuostabius vaizdus, tačiau ir krepšininkams paruoštus kambarius su, o kaip gi kitaip, prailgintomis lovomis.

Beje, nakvynės kainos viešbutyje „Hilton“ amplitudė iš tiesų įspūdinga. Kainos čia svyruoja nuo 380 iki net 3200 eurų už naktį. Bet vaizdas, kurį išvydome atvykę į šį viešbutį iš tiesų pasakiškas. Jame gyvens ne tik svečių - Lietuvos, Ukrainos, Vokietijos, Italijos ir Gruzijos krepšinio rinktinės, bet ir šeimininkai Izraelio krepšininkai.

REKLAMA
REKLAMA

Pasižvalgykite po „Hilton“ viešbutį išskirtinėje tv3.lt nuotraukų galerijoje:

Apie tai, kaip iki menkiausios smulkmenos ruošiamasi krepšininkų atvykimui, tv3.lt papasakojo Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vadovas Žydrūnas Vilenčikas.

REKLAMA

- Kodėl į Tel Avivą atvykote dieną anksčiau nei visa rinktinė?

- Reikėjo daug darbų nuveikti. Patikrinti ar yra kambariai, ar paruoštos lovos. Turėjau paimti raktus nuo kambarių. Viskas buvo daroma tam, kad į Tel Avivą atskridusi komanda galėtų tiesiai iš lėktuvo keliauti ilsėtis.

- Kokias problemas įprastai tenka spręsti su viešbučiais?

- Paprastai, prieš čempionatą būna suskirstyti kambariai. Tad lieka tik patikrinti ar viskas gerai. Būna, kad reikia keisti kambarius.

- Kodėl?

- Būna neparuošti arba kažkokių problemų kyla. Pavyzdžiui, kondicionierius neveikia. Visokių problemų yra pasitaikę. Tada stengiesi pakeisti kambarį. Svarbiausia, kad problemos nebūtų sprendžiamos tada, kai komanda jau atvykusi ir nori ilsėtis.

REKLAMA
REKLAMA

- Tai vienas iš esminių dalykų yra patogios lovos?

- Lovos, erdvės, kambarių paruošimas. Pasikartosiu, svarbiausia – kad žaidėjas galėtų patogiai ilsėtis po kelionės, treniruočių, rungtynių.

- Koordinuojate viešbučius jau 8 metus. Kur per visą šį laiką kilo daugiausia problemų?

- Blogiausia buvo Venesueloje, kur vyko atranka į 2012 m. Londono olimpines žaidynes. Ilgiausiai užtruko gauti kambarių sąrašą. Jie nesugebėjo greitai suskirstyti krepšininkus į kambarius. Mums dar pasisekė, kad nuvykau anksčiau. Nes, pavyzdžiui, graikai atvyko laiku ir jiems teko apie 6 val. laukti raktų. O Graikijos personalas raktų laukė net 9 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Kaip dėl valgiaraščio sudarymo?

- Čempionato organizatoriai atsiunčia valgiaraštį. Tada mūsų gydytojai įvertina. Jei kažką reikia keisti, tai keičia. Tada pasitvirtiname ir tiek.

- Ar rinktinėje yra krepšininkų, kurie turi specialių pageidavimų maistui?

- Ne. Visi paprasti. Valgo tai, kas yra duodama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų