REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
100
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)
100

Rugpjūčio 27 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Nebloga proga greitai ir naudingai sutvarkyti reikalus per trečią asmenį. Netikėtai gali išsispręsti klausimas, dėl kurio buvote praradę viltį. Nepraleiskite progos kuo nors pralinksminti, pradžiuginti savo sutuoktinį.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Mokėkite nugalėti save, ko nors atsisakyti, pasiaukoti ir pavyks rasti visus tenkinantį kompromisą. Tai naudingų pokyčių diena, jeigu atidžiau įsiklausysite į savo vidinį balsą. Nuojautos ir sapnai pildysis.

REKLAMA

Dvyniai

Dvilypis metas, kai jokiu būdu negalima būti kategoriškiems, griežtiems ir juo labiau piktiems. Šiandien seksis tiktai tiems, kurie plauks pasroviui. Nepalankus laikas svarbiam pokalbiui su žmogumi, kurį mylite: nieko nereikalaukite, tiesiog džiaukitės meile.

Vėžys

Būkite kantresni, jeigu teks išgirsti artimųjų skundų: atidumas, jautrumas jų išgyvenimams padės susigrąžinti pasitikėjimą jumis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Draugai paguos, mylimas asmuo pradžiugins, tai malonių staigmenų diena. Beje, galite išgirsti meilės prisipažinimą iš žmogaus, kuris seniai nuo jūsų šį jausmą slėpė.

Mergelė

Pamirškite nesklandumus, vykite liūdnas mintis, šiandien privalu įveikti baimę. Tai ne pats geriausias laikas veiklai, kai kas gali nepavykti darbe, tad geriau nieko atsakinga neplanuoti.

Svarstyklės

Visi jumis žavisi ir stengsis pradžiuginti. Tikėkite išgirstais komplimentais, jie nuoširdūs. Tinka tvarkyti skubius reikalus ir tuos, kuriuos lemia asmenybės įtaka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Tinka aiškintis keblumus dėl paveldėjimo. Jei bręsta konfliktas su antrąja puse, verta spręsti bendravimo problemas: artimiausiomis dienomis neišspręstos tarpusavio problemos gali skaudžiai kirsti.

Šaulys

Romantiškų susitikimų, paguodžiančių naujienų laikas.

Ožiaragis

Šiuo metu svarbu pasigilinti į tai, kas vyksta jūsų namuose, kad vėliau netektų gailėtis, jog laiku neradote šilto žodžio vaikui, nepaguodėte sutuoktinio, neįvertinote savo artimųjų rūpinimosi jumis ir namais.

Vandenis

Atsipalaiduokite ir darykite tik tai, ko norisi: jei vadovausitės intuicija, įkvėpimu, šios dienos reikalus sutvarkysite kur kas lengviau ir paprasčiau. Jei jaučiate nerimą dėl savo vaikų ar mylimo žmogaus, šiandien derėtų atvirai pasišnekėti.

Žuvys

Nors diena palanki, turite būti atidūs, jei dirbsite tikslumo reikalaujančius darbus. Gera diena kūrybinių profesijų atstovams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų