REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Melissa Meeks  (nuotr. Instagram)

Jis mėnesio pradžioje viešai paskelbė apie užsimezgusį romaną su turtinga paveldėtoja Chloe Green (26 m.), bet Jeremy Meekso (33 m.) buvusi žmona Melissa Meeks (38 m.) atkirto savo buvusiajam „Instagram“ tinkle pasidalindama savo įspūdingos figūros nuotraukomis.

24

Jis mėnesio pradžioje viešai paskelbė apie užsimezgusį romaną su turtinga paveldėtoja Chloe Green (26 m.), bet Jeremy Meekso (33 m.) buvusi žmona Melissa Meeks (38 m.) atkirto savo buvusiajam „Instagram“ tinkle pasidalindama savo įspūdingos figūros nuotraukomis.

REKLAMA

Drąsų žingsnį žengusi trijų vaikų mama atskleidė pradedanti imtis tikrų kūno pokyčių, atviroje asmenukėje parodydama savo ir taip pavydėtiną figūrą.

Apsivilkusi jaudas kelnaites ir subtiliai parodydama raudoną nėriniais puoštą liemenėlę, medicinos darbuotoja išdidžiai demonstravo savo užpakaliuką ir plokščią pilvą.

„Pirma diena. Pirma savaitė. Pažiūrėsim, kaip gausis“, - po nuotrauka rašė ji.

Melissa iškart sulaukė didžiulio būrio gerbėjų žinučių, smerkiančių jos buvusį yrą Jeremy už tai, jog paliko šią nuostabią moterį, net 8 metus laukusią, kol jos vyras atliks bausmę kalėjime.

REKLAMA
REKLAMA

Ši nuotrauka socialiniame tinkle pasirodė po to, kai prieš dvi savaites Jeremy pasidalino pirmąja savo ir naujosios draugės Chloe fotografija. Vyras išjungė galimybę po ja palikti komentarus, o nuotraukoje pažymėta jo simpatija taip pat privalėjo savo anketą padaryti privačią, nes moterį atakavo įsiutę gerbėjai, nesusitaikę su mintimi, jog Jeremy jau turi naują draugę, nors vis dar yra susituokęs su Melissa.

REKLAMA

Pora mėgavosi ilgomis saulės spindulių lydimomis atostogomis Barbadose, kur apsirėdę itin atvirais drabužiais dalyvavo karnavale ir taip dar labiau pakurstė kalbas apie kontraversiškus judviejų santykius.

Nepaisant ilgos tylos ir susilaikymo nuo savo buvusios vyro naujos draugystės komentavimo, liepą Melissa papasakojo, kaip jai sekasi gyventi be Jeremy Meekso.

„Maitinau burnas, kurios apie mane kalbėjo negražius dalykus, šluosčiau ašaras tiems, kurie ašaroti privertė mane, padėjau mane griaunantiems žmonėms, buvau paguoda mane palikusiems vieną. Skamba beprotiškai? Galbūt. Neleidžiu kitų neapykantai manęs žlugdyti ir toliau būsiu savimi, nes to pakeisti negaliu. Gyvenimas nėra lengvas, tačiau net ir užklupus sunkumams išlieku tikra, nes žinau, jog Dievas man paruošė kitus planus“, - pasidalino Melissa.

REKLAMA
REKLAMA

Kai Chloe ir Jeremy dar kartą pasirodė viešumoje, žmona Melissa galutinai nusprendė nebebūti siejama su Jeremy ir pakeitė „Instagram“ paskyros biografiją. Anksčiau joje buvo rašoma, kad Melissa yra Jeremy Meekso žmona, tačiau medicinos seselė tai ištrynė.

Nuviliojo vedusį vyrą

Socialiniuose tinkluose pasirodžius Chloe ir Jeremy nuotraukoms, kuriose juodu užfiksuoti besibučiuojantys Turkijos vandenyse plaukiojančioje jachtoje, vyras liko šokiruotas.

Pora, kaip teigiama, gegužės mėnesį susipažino „Kanų kino festivalyje“, kuriame Jeremy dirbo modeliu. Liepą vyras žmonai Melissai, su kuria turi bendrą sūnų ir kuri net 8 metus laukė jo grįžtančio iš kalėjimo, įteikė skyrybų dokumentus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Portalui „Daily Mail“ Melissa vėliau atskleidė, kad tą akimirką jautėsi sugniuždyta, nes jos vyrą nuviliojo jaunesnė ir turtingesnė, neseniai modelio karjeros siekti pradėjusi mergina.

„Dėl to kalti jie abu, tačiau ji žinojo, kad Jeremy yra vedęs ir tai nėra atleistina. Juodu sugriovė mano gyvenimą. Ką pasakysiu savo vaikams? Mano širdis sudaužyta į šipulius. Kokia moteris išdrįstų taip padaryti? Mano santuoka nebuvo tobula, tačiau norėjau ją išsaugoti. Deja, įvyko tai, kas įvyko. Žinoma, kad pykstu ant jos ir nesiruošiu atleisti. Taip pat pykstu ir ant Jeremy. Ar nors vienas jų pagalvojo, kaip tai paveiks mūsų vaikus? Jie, kaip ir aš, nėra šios situacijos kaltininkai“, - sakė Melissa.

REKLAMA

Melissa ir Jeremy kartu turi sūnų Jeremy Jr. (7 m.). Iš buvusios santuokos moteris augina sūnų Robertą (11 m.) ir dar turi dukrą Ellie (16 m.). Vyresniesiems vaikams Jeremy buvo lyg tikras tėtis.

Ištrynė su žmona susijusias nuotraukas

Neseniai Jeremy ir Chloe, paveldėsianti savo tėvo Sero Philipo milijardus, įamžinti besibučiuojantys prabangioje jachtoje, kuriose nuoma savaitei kainuoja 95 tūkst. eurų. Tuo metu jis vis dar gyveno su žmona, nieko neįtarusia apie šį romaną, kol internete neišvydo paparacų darytų nuotraukų. Tai taip pat įsiutino gerbėjus, kurie dėl santuokos iširimo kaltino Chloe. Pastaroji buvo priversta ištrinti savo „Instagram“ paskyrą, kai po viena jos nuotrauka, kurioje ji prisiglaudusi prie vis dar vedusio Jeremy, internautai rašė išties nemalonius komentarus. Vėliau moteris vėl grįžo į socialinius tinklus, tačiau dabar jos anketa yra privati.

REKLAMA

Vyras taip pat savo paskyroje ištrynė visas nuotraukas, kuriose jis įamžintas kartu su buvusia žmona.

Jeremy Meeksas, kuris savo išvaizda pritraukė didžiulį būrį gerbėjų, pirmą kartą modelio duonos paragavo šių metų Niujorko mados savaitėje. Nuo tada jo gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis, žinant, jog anksčiau jam teko sėdėti kalėjime.

Kalifornijoje gimęs gražuolis visų dėmesį patraukė dar 2014-aisiais, kai Stockton miesto policijos departamentas paviešino šio nusikaltėlio nuotrauką savo interneto svetainėje. Vyras buvo siejamas su viena nusikalstamo pasaulio gauja ir kaltinamas nepaklusęs teisingumui. Areštinėje daryta fotografija tapo tikra interneto sensacija, o moterys visame pasaulyje jį titulavo karščiausiu nusikaltėliu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų