REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
41
Žvalgytuvės po naują „Eikos“ biurą  (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Birželio mėnesį įsikraustę į naująjį biurą, šiandien „Eika“ atvėrė duris ir svečiams.

41

Birželio mėnesį įsikraustę į naująjį biurą, šiandien „Eika“ atvėrė duris ir svečiams.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prieš pradedant kurti biuro koncepciją, buvo atsiklausta darbuotojų, ko ir kokių darbo vietų bei erdvių jie pageidautų naujame biure.

REKLAMA

56 darbo vietų biuro koncepcijos ir interjero idėja kartu kurta su architektais iš Rusijos „MAD Architects“.

Teigiama, kad koncepcija koduoja atvirumą, jaukumą („cozy“) ir šiuolaikiškumą. Konceptualiai biuras suskirstytas į tris segmentus: atvirą darbo ir poilsio erdvę (atviro tipo darbo vietos, virtuvė apie 30 m2), pasitarimų (5 salės, kurių dydžiai yra pritaikyti skirtingo tipo susitikimų formatams) ir individualaus darbo (3 tylos kambariai) erdvę bei minimalią kabinetinę sistemą.

REKLAMA
REKLAMA

Įrengiant naudotas medis, kuris siejasi su jaukumu namuose, paliktos atviros betoninės lubos ir kolonos atspindi šiuolaikinę „urban“ interjero kryptį.

„Parinkti aplinkai draugiški, mažai energijos naudojantys LED šviestuvai, kurie suprojektuoti pagal darbo vietas. Darbuotojams parinkti pakeliami stalai, ergonominės kėdės, akustinės pertvaros ir kitos garsą slopinančios priemonės“, - rašoma pranešime.

Be to, biure maksimaliai sumažintas popierinių dokumentų kaupimas ir naudojimas – paliktas labai minimalus spintų ir spintelių kiekis. Siekis – dokumentus saugoti ir naudoti virtualioje erdvėje.

Biure dominuoja lietuviški tiekėjai ir gamintojai: baldai („Narbutas“), apšvietimų sprendimai („Gaudrė“), akustinės pertvaros („Stiklita“) ir kt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų