REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
11  Emilia Clarke
24

Vienas populiariausių serialų televizijos eteriuose šiuo metu yra „Sostų karai“. Tai viduramžiškos maginės fantastikos serialas, suskurtas remiantis knyga „Ledo ir ugnies giesmė“.

 

Visas serialo veiksmas vyksta fiktyviame viduramžių pasaulyje, kuris susideda iš dviejų didelių pasaulių. Pagrindinis „Sostų karų“ tikslas – dinastijų kovos dėl Geležinio sosto kontrolės.  

Nors viskas skamba gana sudėtingai, tačiau tiek filmo pastatymas: įspūdingos vietos ir fantastiniai vaizdai, tiek išskirtinės išvaizdos aktoriai, sugeba ilgam patraukti žiūrovų dėmesį.  

Viena žinomiausių aktorių – Emilia Clarke, jau tapo žinoma visame pasaulyje. Moteris traukia akį įspūdinga išvaizda bei nuostabiais aktoriniais sugebėjimais, tad natūralu, jog paparacams svarbus kiekvienas aktorės žingsnis.  

REKLAMA
REKLAMA

Daug kartų buvo spėliojama, su kuo susitikinėja ši aktorė ir koks įdomus yra jos asmeninis gyvenimas. Natūralu, jog visi ją bandė suporuoti su „Sostų karų“ aktoriais. Tačiau Emilia išdavė paslaptį, jog ji turi vieną vienintelę pasimatymų taisyklę, kurios niekada nesulaužo.  

Aktorė niekada nesusitikinėja su kitais aktoriais, kad ir kokie įdomūs ar patrauklūs jie būtų. Mat, jos nuomone, tai yra beviltiškas reikalas. Susitikinėti su kitu vaidinančiu žmogumi sekina, amžinai reikia derinti grafikus ir tokie santykiai ilgai nesitęsia – teigė aktorė. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų