REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Papildomas darbas garantuoja papildomas pajamas ir naujus įspūdžius. Tuo įsitikinę trys linksmi pašnekovai Justina, Anastasija ir Mindaugas, kurie savo pajamas papildo užsiimdami skirtinga papildoma veikla, kurią derina su pagrindiniu savo darbu.

Papildomas darbas garantuoja papildomas pajamas ir naujus įspūdžius. Tuo įsitikinę trys linksmi pašnekovai Justina, Anastasija ir Mindaugas, kurie savo pajamas papildo užsiimdami skirtinga papildoma veikla, kurią derina su pagrindiniu savo darbu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Trys jauni žmonės sutiko pasidalinti mintimis apie sprendimą greta pagrindinio darbo imtis papildomos, įdomios ir pelningos veiklos.

REKLAMA

Kuria kitų laimę ir uždirba kelionėms

Vestuvių planuotojos asistente dirbanti Justina sako, kad labiausiai jai patinka gėrėtis komandos darbo rezultatu ir stebėti, kaip vestuvių dalyviai džiaugiasi švente. „Apima nepakartojamas jausmas. Dirbdama ir pagrindinį, ir papildomą darbą mėgstu stengtis dėl kitų, išpildyti ir pranokti žmonių lūkesčius. Galimybė prisidėti prie itin svarbios dienos dviejų žmonių gyvenime man kelia didelį džiaugsmą“, – teigia Justina.

REKLAMA
REKLAMA

Ji nesigaili, kad tenka daug dirbti savaitgaliais, kai dauguma draugų ilsisi: „Uždirbu kurdama kitų laimę. Ar gali būti geriau? O papildomą uždarbį išleidžiu kelionėms – man jos teikia didelį malonumą“.

Justina lengvai persiorientuoja, kai iš pagrindinio darbo biure tenka įsilieti į šventės šurmulį. „Prieš vestuves apgalvojame menkiausias dekoro detales, iš anksto pasirūpiname daugybe dalykų, kad šventės dalyviai mėgautųsi emocijomis. Vestuvių planavimas ugdo discipliną, dėmesingumą ir, be abejo, kūrybiškumą – stengiamės išpildyti kiekvienos poros svajones, sukurti tobulą šventę“, – patirtimi dalijasi mergina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Savo komandos lyderę, pagrindinę vestuvių planuotoją, Justina supranta iš pusės žodžio – mergina puikiai jaučiasi tiek dirbdama komandoje, tiek viena atlikdama jai patikėtą užduotį. „Kai tenka spręsti sudėtingą klausimą, visada vadovaujuosi taisykle, kad dvi ar trys galvos yra geriau negu viena. Su komanda iššūkius įveikti lengviau negu vienai, nes mes labai palaikome viena kitą. Vestuvių planavimas – ir fiziškai, ir protiškai sunkus darbas“, – pripažįsta Justina. Anot jos, bendraujant su klientais labai svarbu suprasti jų lūkesčius, paskatinti išsakyti norus ir svajones.

REKLAMA

Papildomas uždarbis – iki 800 eurų ir daugiau

Bendravimo svarbą savo darbe akcentuoja ir klaipėdietė Anastasija. Aktyvi ir komunikabili mergina viena pirmųjų prisijungė prie komandos, dirbančios su inovacija Klaipėdoje, ir greitai tapo šios komandos lydere.

„Interneto technologijų laikais žinios apie įvairias technologijų naujoves mus pasiekia kone kasdien. Tereikia pasidomėti, ryžtis ir pradėti.

Juk mūsų ekspertų komandos į savo gretas entuziastingai priima naujus narius Klaipėdoje, Marijampolėje, Alytuje, Vilniuje, Kaune – tiesiog reikia noro imtis naujos veiklos ir užsiregistruoti. Lankstus papildomas darbas ir papildomos pajamos gyvenimui suteikia daugiau dinamikos, energijos ir įspūdžių“, – tikina Anastasija.

REKLAMA

„Pradėjusi dirbti papildomą darbą dar kartą įsitikinau, kad kiekvienas sutiktas žmogus mus ko nors išmoko ir padeda geriau pažinti save“, – teigia Anastasija.

Ji ragina nebijoti naujovių ir išbandyti save: „Žmonės pernelyg lengvai atsisako galimybių tobulėti, užsiimti patinkančia veikla ar papildomai užsidirbti. Juk dabar – technologijų amžius: žinios, informacija ir net naujos pažintys yra lengvai pasiekiamos“.

Papildomas darbas Anastasijai suteikia pojūtį, kad ji neatsilieka nuo pažangos ir yra aktyvi pokyčių dalyvė. „Žmonėms patinka naujovės, o aš jaučiuosi puikiai, kai galiu pirma jas pristatyti ir papasakoti. Dirbdama su inovacijomis jaučiu, kaip judu į priekį, gaunu naujos informacijos ir patirties“, – pasakoja Anastasija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jaučiasi bendruomenės dalimi

Nauja patirtimi mėgaujasi ir sostinėje dirbantis „Uber“ partneris-vairuotojas Mindaugas. Visi partneriai-vairuotojai, važinėjantys su „Uber“ programėle, dirba sau. Jie gali patys pasirinkti, kada, kur ir kiek laiko jie nori vairuoti.  

Dirbdamas su pasaulyje žinoma, inovatyvia kompanija Mindaugas noriai prisideda prie įvairių iniciatyvų. Pavyzdžiui, „Cafeinne” gimtadienio proga sutiko išradingai pasipuošti automobilį. „Važiuoju su originalia reklama ant mašinos stogo ir stebiu aplinkinių žmonių reakcijas. Jie rodo pirštais, mojuoja, šypsosi – mane tai nuteikia labai smagiai. Jaučiu, kad galiu lengvai nustebinti ir pralinksminti miesto gyventojus ir svečius“, – šypsosi Mindaugas.

REKLAMA

Vyras „Uber“ partneriu-vairuotoju dirba ilgiau negu metus. „Iš pradžių važinėjau rečiau, dabar – dažniau, nes perpratau visas galimybes. Be to, susibūrė „Uber“ partnerių-vairuotojų bendruomenė, kuri aktyviai veikia socialiniuose tinkluose. Dalinamės patirtimi ir patarimais, sprendžiame bendras problemas. Pavyzdžiui, po liūties Vilniuje visi aktyviai dalinomės informacija, kaip aplenkti nepravažiuojamus gatvių ruožus, užlietas vietas“, – pasakoja pašnekovas.

„Uber“ Mindaugas vertina už atsakingumą ir pagarbų požiūrį į partnerius-vairuotojus. Taip pat jis nuolat domisi inovatyviais „Uber“ sprendimais, kurie keičia verslo taisykles ir atveria dalijimosi ekonomikos galimybes kiekvienam sostinės gyventojui.

Jei tu taip pat nori lankstaus papildomo darbo, kuris tau kiekvieną mėnesį gali atnešti iki 800 eurų ir daugiau – registruokis jau dabar www.keiskzaidimotaisykles.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų