REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
105
Robbie Williamsas (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Vilnius su trenksmu pasitiko britų muzikos žvaigždę Robbie Williamsą. Trečiadienį Vingio parke garsenybė surengė didžiausią metų šou Baltijos šalyse.

105

Vilnius su trenksmu pasitiko britų muzikos žvaigždę Robbie Williamsą. Trečiadienį Vingio parke garsenybė surengė didžiausią metų šou Baltijos šalyse.

REKLAMA

Po gana ilgų, tačiau sklandžių darbų vilniečių pamėgtoje vietoje iškilo milžiniška scena, kuri puikiai apibūdina jos karalių – ryškią pramogų pasaulio žvaigždę. Ką jau kalbėti apie kruopščiai parengtą galingą garso ir šviesos techniką. Puikiai pažįstamas vokalas visiškai gyvai aidi visa sostinės padange.

Nors keletą dienų iki koncerto čia patekti nebuvo įmanoma, durys į Vingio parką pagaliau buvo atvertos 17 valandą. Visgi pirmieji gyvos muzikos akordai melomanus pradžiugino, kaip buvo žadėta, tik 20 valandą. O dar po valandos į sceną užlipo ir pats R. Wiliiamsas.

Koncerto metu ypač pasisekė netoli scenos stovėjusiai gerbėjai Editai. Superžvaigždė pavadino merginą drovia gražuole ir pakvietė ant scenos. Editai buvo uždėta kaukė. Garsenybė apsikabino fanę per petį ir jai dainavo. Taip pat atlikėjas kartas nuo karto atkišdavo mikrofoną ir jaudulį vos valdančiai gerbėjai, tačiau tuomet per kolonėles pasigirsdavo vyriškas riaumojimas. Šis pokštas juokino publiką iki ašarų. Beje, žvaigždei apkabinus fanę, į sceną asistentai įnešė dezinfekcinio skysčio, kuriuo rankas išsitrynė ir Robbie, ir gerbėja. 

REKLAMA
REKLAMA

Bilietas fanų zonoje renginio dieną šoktelėjo iki 300 eurų. Tačiau pakloję šią įspūdingą sumą nepasigailėjo - galėjo stebėti ypač energingą ir pakankamai ilgą superžvaigždės pasirodymą. Nors po pusantros valandos atlikėjas su lietuviais atsisveikino, išgirdęs griausmingas ovacijas, grįžo ant scenos ir vieną po kito ėmė dainuoti savo populiariausius visų laikų hitus. 

REKLAMA

Gerbėjus nustebino ir Robbie sprendimas į sceną vienai dainai pakviesti savo artimiausią žmogų - tėtį. Sėdėdamas ant kušetės dainininkas visą fanų dėmesį atidavė fraku pasipuošusiam tėčiui. 

Britų superžvaigždė į Lietuvą atvyko pristatyti naujausio savo albumą „The Heavy Entertainment Show“. Ir šis pavadinimas tikrai pasiteisino – renginio svečiai po koncerto vos vilko kojas. 

Apie garsenybę

Robbie Williamsas yra daugiausiai įrašų D.Britanijoje pardavęs solo atlikėjas ir viena ryškiausių muzikos žvaigždžių pasaulyje. 43-ejų metų britų dainininkas išpopuliarėjo su grupe „Take That“, iš kurios pasitraukė 1995 m. Dainininko solo karjera sėkmingai tęsiasi jau ilgiau nei du dešimtmečius.

R.Williamsas yra laimėjęs rekordinį skaičių, net 18, „BRIT Awards“ apdovanojimų. Dainininkui, kuris pirmąjį įvertinimą gavo dar 1998 m., šiemet taip pat buvo įteiktas prestižinis „BRIT Icon“ apdovanojimas. Net 6 atlikėjo albumai patenka į didžiausiu tiražu parduotų įrašų D.Britanijoje šimtuką. 2006 m. R.Williamsas pasiekė oficialų „Guinness“ rekordą – per vieną dieną į dainininko koncertus buvo parduota daugiau nei 1,6 mln. bilietų. Pasaulyje yra nupirkta daugau nei 77 mln. R.Williamso albumų – pagal šį rodiklį jis yra vienas sėkmingiausių dainininkų populiariosios muzikos istorijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų