REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Indrė Kavaliauskaitė su šeima (nuotr. Raimonda Vyšnia)

Naujame TV3 rudens sezone žiūrovų laukia pamilta ir jau ne pirmą sezoną skaičiuosianti laida šeimai „Mamyčių klubas“. Jau antrus metus laidos vedėjos vaidmuo patikėtas Indrei Kavaliauskaitei-Morkūnienei, kuri ir šiais metais eteriu dalysis su savo pusantrų metų dukryte Marija Barbora.

26

Naujame TV3 rudens sezone žiūrovų laukia pamilta ir jau ne pirmą sezoną skaičiuosianti laida šeimai „Mamyčių klubas“. Jau antrus metus laidos vedėjos vaidmuo patikėtas Indrei Kavaliauskaitei-Morkūnienei, kuri ir šiais metais eteriu dalysis su savo pusantrų metų dukryte Marija Barbora.

REKLAMA

Bendras darbas garsiai mamai suteikė galimybę ne tik leisti laiką su dukra, bet ir įgyti atsakymus į rūpimus klausimus. „Susidūrus su problema kreipdavausi ne į močiutę, o į laidos prodiuserius“, - juokiasi Indrė.

Su ja kalbamės apie pirmuosius dukrytės metus ir ateities svajones, tarp kurių – ir gausesnė šeima.

Marija Barbora – pozityvus ir socialus vaikas

„Pirmieji metai mamyčių klube – tarsi pirmoji klasė. Aš stengiausi būti stropi mokinė, tai svarbu ir kaip laidos vedėjai, ir kaip mamai. Laidoje man buvo svarbu ne tik gerai atlikti savo darbą, bet ir gautas žinias panaudoti praktikoje. Pirmąja klasę pabaigiau, dabar laukia antroji klasė“, - šypsosi Indrė.

REKLAMA
REKLAMA

Ji džiaugiasi, kad laida padėjo gauti daug žinių, todėl auginti pirmagimę buvo žymiai lengviau.

„Turėdama bet kokį klausimą aš pirmiausiai paklausdavau laidos prodiuserių, o mes apie tai parengdavome temą. Natūralu, kad daugeliui mamų kildavo panašūs klausimai, o mes juos išspręsdavome kartu laidoje“, - pasakoja moteris.

REKLAMA

Ji džiaugiasi, kad tėvų ramybė ir požiūris į gyvenimą atsispindi ir dukrytėje.

„Stengiuosi per daug nieko nesureikšminti ir į viską žiūrėti gana paprastai. Gal todėl Marija yra labai pozityvus, socialus, daug bendraujantis vaikas. Nei pikta, nei irzli. Manau, taip yra todėl, kad ir mes su Jogaila į gyvenimą žiūrime lengvai, bet atsakingai, ir visada su plačia šypsena. Baimė nebūti tobula mama buvo tik pradžioje, o galiausiai supratau, kad tobulų žmonių nėra. Svarbiausia, būti labai mylinčia mama ir pasistengti būti geriausia, kokia gali būti“, - sako Indrė.

REKLAMA
REKLAMA

Garsi mama iki šiol nežino, kokia mama norėtų būti, tačiau to ir neskatina daryti.

„Nereikia su niekuo varžytis, svarbiausia būti geresne, nei buvai vakar“, - sako Indrė.

Didelė šeima yra svajonė

Laidų ir renginių vedėja prieš gimdymą turėjo labai daug veiklų, kurių dalies po dukrelės gimimo atsisakė. Nors Indrė ir toliau dirba, tačiau ji žinojo norinti kuo daugiau laiko leisti su savo mažąja.

„Aš norėjau daug laiko leisti su dukryte ir matyt, kai kažko labai nori, likimas padeda įgyvendinti tavo norus. Man pavyko suderinti renginius, laidą, transliacijas ir motinystę. Aš tvirtai tikiu, kad vaikams labiausiai reikia tėvų, tad mes nuo pat pradžių visur keliavome kartu. Ją kartu pasiimu iki šiol“, - pasakoja mama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Indrė ir Jogaila Morkūnai mažylę taip pat pasiima į tolimas keliones, nors netrūksta mąstančių, kad mažiems vaikams skrydžiai lėktuvu yra išbandymas, kurio vaikai neprisimins.

„Jei tėvai taip mano, tada reikia elgtis pagal savo savijautą. Jei tėvai jaučiasi gerai, ir vaikai jausis gerai. Kiekvienas vaikas jaučia tėvų nerimą, irzlumą, tai ir vaikams kelionė bus sunki“, - dalijasi Indrė.

Svarbiausia, nuo pat gimimo Indrė ir Jogaila pirmagimę augina be auklių pagalbos. „Mums taip pavyko, o tuo labai džiaugiamės. Žinoma, mes turime ir puikias močiutes, kurios mums labai padeda“, - sako Indrė.

Kadangi Indrė ir Jogaila Morkūnai yra vienturčiai, didelė šeima jiems yra tikslas ir svajonė.

„Mes žinome, kad vaikams turėti brolį ar sesę yra smagiau, tačiau čia jau kaip Dievas duos“,- šypsosi moteris.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų