REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
44
Horoskopas (nuotr. Fotolia.com)
44

Avinas

REKLAMA

Būkite atidūs išgirstoms pastaboms, naujienoms, bet neskubėkite imtis atsakomųjų veiksmų. šiandien verta viską apmąstyti. Galimos netikėtos problemos dėl draugų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Nors diena gana sėkminga, prieš ko nors imdamiesi pamąstykite, ar patempsite? Šiuo metu geriau daug neužsigriebti: jėgų, kaip ir galimybių, stigs.

REKLAMA

Dvyniai

Ši diena žada finansinių sunkumų, ir jau šiandien galimi nesklandumai, apribojimai dėl lėšų stygiaus. Verta kiek atidėti svarbius sumanymus, vertingų daiktų įsigijimą kitai savaitei.

Vėžys

Šios dienos susitikimai, pokalbiai bus naudingi. Liksite išgirsti ir suprasti: tad belskitės, prašykite, nesėdėkite rankų sudėję, kad skubių reikalų nereikėtų atidėti rytdienai. Palanki diena nedidelėms kelionėms, komandiruotėms.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Neverta kuo nors svarbiu užsiimti: pailsėkite, apsilankykite pas savo gydytoją.

Mergelė

Tinkamas metas veiklai ir asmeninėms problemoms spręsti. Būkite atidesni vaikams, jie išgirs jūsų žodžius. Jūsų pačių pagalba tvarkant jų reikalaus irgi bus naudinga.

Svarstyklės

Puiki proga greitai sutvarkyti užvilkintą reikalą, išspręsti seną konfliktą darbe. Galite gauti neblogų dalykinių pasiūlymų, juos verta priimti.

Skorpionas

Kitų pastabos, kritika neleis atitrūkti nuo realybės. Labiau įsiklausykite į šeimos narių nuomonę. Ieškokite sąjungininkų, užmegzkite bendradarbiavimo ryšius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Diena žada nenumatytų rūpesčių. Deja, būsite įsitempę, linkę greitai susierzinti ir dėl to galite neteisingai įvertinti situaciją, be reikalo susikivirčyti tiek su mylimu žmogumi, tiek su kolega ar darbo partneriu.

Ožiaragis

Reikalai pakryps geresne linkme ir bent dalis problemų ims spręstis. Gali ateiti netikėta pagalba iš toli (per užsieniečius ar draugus, giminaičius, gyvenančius užsienyje).

Vandenis

Gali kilti nenumatytų finansinių sunkumų, dėl to teks atsisakyti kai kurių sumanymų (asmeninių ar dalykinių).

Žuvys

Dalykiniuose reikaluose derėtų paisyti vadovybės reikalavimų. Ieškokite sumanių patarėjų, sąžiningų ir kvalifikuotų pagalbininkų. Išklausykite draugo patarimo, neatsisakykite bičiuliškos pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų