REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Naujoji „TV Pagalba“  (nuotr. TV3)

Jau rudenį prasidėsiantis naujas „TV pagalbos“ sezonas žiūrovus stebins naujovėmis – laidos gerbėjai išvys net du naujokus, daug įdomių istorijų ir jau pamiltus „gelbėtojus“. Tarp jų – ir jau šeštą sezoną čia dirbančią Rūtą Filejevą, kuri grįžta smarkiai pasikeitusi.

29

Jau rudenį prasidėsiantis naujas „TV pagalbos“ sezonas žiūrovus stebins naujovėmis – laidos gerbėjai išvys net du naujokus, daug įdomių istorijų ir jau pamiltus „gelbėtojus“. Tarp jų – ir jau šeštą sezoną čia dirbančią Rūtą Filejevą, kuri grįžta smarkiai pasikeitusi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Prieš daugiau nei tris mėnesius moteris pasidarė krūtų didinimosi operaciją, kuria labai džiaugiasi.

REKLAMA

„Jaučiuosi gerai, nes niekas iš šono pažiūrėjęs nepasakytų, kad prie mano kūno buvo prisiliesta. Dėl to esu labai dėkinga daktarui, kuris operaciją padarė labai profesionaliai. Džiaugiuosi priėmusi šį sprendimą, nes dabar mano krūtinė yra tiesiog graži“, - išduoda moteris.

- Nesusilaukėte komentarų, kad nereikėjo operacijos?

- Aš komentarų neskaitau, o man buvo svarbiausia šeimos nuomonė. Aplinkiniai palaikė, sakė, jei man tai yra svarbu, o to labai ryškiai nesimatys, gali darytis. Šeima palaimino, o visų kitų nuomonė man nerūpi. Manau, kad kiti žmonės neturėtų domėtis ir kalbėti apie mano išvaizdą, ypatingai apatinius.

REKLAMA
REKLAMA

- Laidos anonse ėjote podiumu ir sulaukėte komplimentų, kad turėtumėte būti modelis. Ar kada nors apie tai svajojote?

- Vaikystėje apie tai svajojau, dalyvaudavau fotosesijose, bet aš visada mėgau pasidažyti ne tik akis, bet ir plaukus, o tai modeliui yra nepriimtina daryti. Buvau nestandartinis modelis ir tame karjeros nemačiau.

- Bet ar pasitikite savo išvaizda?

- Taip, aš džiaugiuosi savo išvaizda. Kol kas esu šviežia mama, mažiukui dar tik trys metai, tai ateityje daugiau laiko skirsiu sportui, savo figūrai. Iš esmės esu laiminga ir savo išvaizdai neturiu priekaištų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Bet ar visada taip buvo?

- Vaikystėje buvau labai labai liekna, svėriau mažai. Dabar tai būtų gerai, bet tada gyvenau Panevėžyje, o ten žmonės yra užgaulūs. Tiek mokykloje, tiek mieste sulaukdavau replikų, kad sulūšiu, kad vėjas nupūs. Net nenešiojau trumpų sijonų, nes gėdijausi savo plonų kojų.

Man padėjo artimas žmogus, kuris paskatino eiti ir nekreipti dėmesio į aplinką. Ir nuo to laiko iki dabar į neigiamus žodžius, komentarus nereaguoju.

- Prakalbote, kad mėgstate ryškiai dažytis. Tai natūralumas nėra artimas?

- Vasaros laikotarpiu nesidažau visiškai, nei pudra, niekuo. Bet turiu priaugintas blakstienas, šiek tiek permanento, todėl nesu labai stipri natūralaus grožio šalininkė. Visgi mano darbas mane priverčia kasdien dažytis.

REKLAMA

- Galbūt ateityje žadate dar kažką pasitobulinti?

- Kol kas nieko neplanuoju, gal ateityje pagalvosiu apie raukšlių išlyginimą. Bet aš žaviuosi moterimis, kurios, sulaukusios tam tikro amžiaus, tikrai nespjauna į grožio procedūras. Manau, kad atėjus laikui kažko kardinaliai savyje nekeisiu, bet kažkuo pasinaudosiu.

- O kaip Jums sekasi išlaikyti tokią puikią figūrą?

- Mano kūnas tikrai nėra tobulas, o aš valgau absoliučiai viską: ir cepelinus, ir pyragus. Bet kol kas porciją dalinuosi su savo sūnumi. Kas bus po to, aš nežinau (juokiasi).

REKLAMA

Svarbiausia, nedidinti maisto porcijų. Aš nevalgau nesveiko maisto, nevalgau traškučių, mėsainių, picų. O jei ir pasilepinu, tik kartą per tris mėnesius. Bet aš tiesiog nemėgstu tokio maisto, viską gaminu pati.

- Tikriausiai po šių pokyčių susilaukiate daug dėmesio. Ar vyras nepavydi?

- Mūsų santuoka labai darni, ir mes nesuteikiame vienas kitam preteksto pavydėti. Kartais norėčiau, kad nors kiek pavydėtų, bet jis manimi pasitiki.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų