REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Kartais žmonių žiaurumui tiesiog nėra ribų

Kartais žmonių žiaurumui tiesiog nėra ribų. Vilniuje mažam kačiukui sadistiškai išbadytos akys, laimei, bent jau vieną kačiuką pavyko išgelbėti.

8

Kartais žmonių žiaurumui tiesiog nėra ribų. Vilniuje mažam kačiukui sadistiškai išbadytos akys, laimei, bent jau vieną kačiuką pavyko išgelbėti.

REKLAMA

„Vakar skubėjome į siaubingą iškvietimą Rudaminos gatvėje, kur mažai, vos 7 savaičių amžiaus katytei buvo sadistiškai išbadytos akys. Nuvažiavę tiesiog privalėjome paimti ir tos pačios vados Gintarėlį, nes jam grėsė toks pat likimas. Gintarėlis dar turi akytes, bet labai serga, o jo kailuke šimtai blusų.

Kačiukui klinikoje paskirtas gydymas antibiotikais ir lašiukai į akis, nes jam rinotracheitas, pakilusi temperatūra ir kraujo tyrimai rodo ūmų uždegimą.

Dėl baisių gyvenimo sąlygų lauke ir itin prasto maisto Gintarėlio kailiukas labai šiurkštus, šeriasi, o kačiukas visiškai neturi jėgų, jo vaikiškas kūnelis nusilpęs.

REKLAMA
REKLAMA

Jis buvo vos per žingsnį, per vieną akimirką nuo žiauraus sesutės likimo ir stebuklas, kad dar spėjome jį paimti laiku... Kačiukui reikia jūsų, kitokių žmonių pagalbos, tokių, kuriems jis nėra tiesiog nerekalinga šiukšlė, iš kurios galima tyčiotis ir sužaloti visam gyvenimui... Mažylis nukirmintas, nublusintas, po gydymo kurso jo laukia du skiepukai, čipavimas, o visą tą laiką jis privalės būti klinikos stacionare, nes tiesiog NĖRA kur jo dėti...

REKLAMA

DĖMESIO! Mūsų vila ir klinikų stacionarai yra taip siaubingai perpildyti, kad bet kokia jūsų pagalba gelbėjamiems katinėliams yra gyvybiškai svarbi, prašome prisidėti finansiškai, pasidalinti vargšiukų skelbimais, padovanoti indelį ar kitą kokybiško maistuko, vitaminų, per mažos pagalbos nieko neturintiems katinėliams nebūna, jie bus labai dėkingi už viską, nes be jūsų nieko daugiau šiame pasaulyje neturi...“, - rašoma vyšnių sodo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje. Daugiau informacijos rasite ČIA.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų